Familiesammenføring aktiviteter for sundhedsoplysning

12/05/2010 by admin

Familiesammenføring aktiviteter for sundhedsoplysning

Familiemedlemmer har et væld af oplysninger, som kan være nyttigt for dig at lære om sundhedsspørgsmål, der kan påvirke dig og dine kære. Når de er på en familiesammenføring, drage fordel af den sjældne mulighed for at lære om din families sundhed historie. Oplysninger, der kan hjælpe dig og andre familiemedlemmer identificere risikofaktorer for hjertesygdom, slagtilfælde, diabetes og kræft. Din læge kan bruge disse oplysninger til at hjælpe med at vurdere din risiko for sygdom, og du kan få tidlige screeninger for de områder, der kan indebære risiko.

Indføre familie historie initiativ

Under åbningsceremonien, indføre oplysninger om Surgeon General familie historie initiativ, som tilskynder amerikanske familier til at lære mere om deres familie sygehistorie. Indstille en computer og demonstrere den edb, web-baseret program, der skaber et portræt af din families helbred ved at organisere slægtshistoriske oplysninger. Du kan sætte det op før tid og gemme det på din egen computer, så deler oplysninger med familiemedlemmer.

Exchange familie opskrifter

Under planlægningsfasen af din familiesammenføring, bede medlemmerne til at bringe deres favorit familie opskrifter, og opskrifter, som er blevet overleveret gennem generationer. På reunion exchange opskrifter og danne grupper at tilpasse opskrifter på sundere valg, der er lavere indhold af mættet fedt, salt og kalorier. Hvis det er muligt, danne grupper med pårørende, der har sygdomme i fælles, såsom højt blodtryk, diabetes, fedme eller andre betingelser, og de kan dele historier, der kan være nyttige for andre.

Udvikle sundhed quizzer

Tale om familiens sundhed under din familiesammenføring, og diskutere sundhedsspørgsmål, der er almindelige i din familie. Tage en quiz for sundhed med familiemedlemmer til at bestemme din risiko for sygdom. Find quizzer, der relaterer til emner som fødselsdefekter og udviklingsforstyrrelser, kropsvægt eller hjertesygdom. Selvom du ikke kan ændre gener, kan du ændre adfærd, der påvirker dit helbred, såsom rygning, at være stillesiddende og dårlige spisevaner.

Fremme fysisk aktivitet

Planlægge din reunion til også at omfatte fysiske aktiviteter, såsom vandring, dans, tennis eller bowling. Tale om, hvordan disse aktiviteter hæve vejrtrækning og hjerte satser og medvirke til at reducere din risiko for mange sygdomme. Ud over at kontrollere vægt, bidrager motion til sunde knogler, muskler og led; og for ældre medlemmer af familien, stress behovet for at reducere falder at føre til knoglebrud


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com