Sådan Sammenlign priser på enkelte sygesikring

02/12/2014 by admin

Sådan Sammenlign priser på enkelte sygesikring

Gruppen health insurance, der tilbydes af de fleste arbejdsgivere er en stor fordel af at arbejde for en virksomhed. Gruppe sygesikring er næsten altid en bedre aftale end noget andet kan du købe enkeltvis. Men der er tidspunkter, hvor en individuel plan er din eneste mulighed for at opnå sundhed dækning. Fordi individuelle planer er dyrere end gruppe planer, der tilbydes gennem selskaber, er det afgørende, at du sammenligne priser på enkelte sygesikring planer inden der træffes en beslutning.

Instruktioner

• Sikre, at enkelte sygesikring er dit bedste valg før du begynder at sammenligne priser. Spørg om sundhed dækning gennem din arbejdsgiver, hvis du arbejder på et almindeligt arbejde; Hvis du er selvstændig, eller arbejdsløse, vil dette ikke være en mulighed. Altid forhøre sig om andre indstillinger, før du begynder at sammenligne priser på dyre individuelle sundhedspleje planer.

• Vælg mellem en godtgørelse plan og en forvaltes plejeplan. Bemærk, at godtgørelse planer vil generelt være dyrere, men giver dig frihed til at besøge en læge eller hospital, som du vil; Co-betalinger, at du skal betale ud af lommen beregnes som en procentdel. Forvaltes pleje planer normalt har fast Co løn mængder og lavere præmier, men begrænse dig til at besøge læger og hospitaler inden for et bestemt netværk.

• Overveje de tjenester, som du og din husstand vil oftest bruger. For en enkelt, sund person, kan det være gavnligt at overveje planer, der lægger vægt på personulykker dækning, men dækker ikke rutinemæssig lægebesøg. En familie, hvor en person har en kronisk tilstand, der kræver dem til at se en specialist regelmæssigt, vil ønsker at koncentrere deres indsats om prissætning, der vil minimere disse omkostninger.

• Forskningsgruppen"et" forsikringspolicer hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, der har været i virksomheden i mindst 30 dage. Bemærk, at i nogle stater, vil disse politikker tillader dig at købe enkelte sygesikring til en gruppe. Husk at Gruppepriser er lavere end individuelle priser, så hvis en sådan plan er tilgængelig i dit land, skal du sammenligne disse priser til standard individuelle sundhedspleje planer.

• Vælg en række sygesikring planer, der har de funktioner, du ønsker til en pris du har råd til. Fastlægge kriterier, hvormed du kan sammenligne deres omkostninger objektivt. Husk, at bare fordi en plan har den laveste præmie, der ikke nødvendigvis gør det den bedste værdi for din situation. Du skal også overveje, hvilken forsikring dækker, og hvor meget du kan ende med at betale ud af lommen med nogen særlig plan. Vælg den plan, som er den bedste værdi for sin pris, i din situation.

Tips & advarsler

  • Lad ikke forvirring om sygesikring prissætning hidføre jer hen til gå uden forsikring; konsultere en professionel forsikringsagent, hvis du ikke kan effektivt sammenligne sygesikring priser på din egen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com