Hvordan man ansøger om mad frimærker & Medicaid

12/21/2010 by admin

Hvordan man ansøger om mad frimærker & Medicaid

I hårde økonomiske tider er det undertiden vanskeligt at få enderne mødes. Programmer såsom fødevarer stempler (nu kendt som supplerende ernæring Assistance Program [SNAP]) og Medicaid kan hjælpe med at betale for nogle af dine dagligvarer og sundhedspleje omkostninger. Begge af disse programmer er bredt tilgængelige, men kræver en langvarig ansøgningsprocessen.

Instruktioner

• Find din lokale statslige eller county agenturer, at administrere SNAP og Medicaid. Mens begge af disse programmer er i det mindste delvis føderalt finansieret, er ansvarlig for administration af fordelene. Nogle større stater har amterne eller byer administrere fordelene. Du kan finde din lokale SNAP office gennem USDAS hjemmeside, og din lokale Medicaid office via nationale sammenslutning af staten Medicaid direktørs hjemmeside. De gule sider eller oplysninger linjer såsom 411 skal have disse fortegnelser.

• Spørg om støtteberettigelse detaljer. Hovedsagelig beskæftige dig med indkomst og aktiv grænser. Indkomst henviser til de penge, du tager i hver måned. Dette kan være fra beskæftigelse, Social sikring, pension, underholdsbidrag, børnebidrag, osv. Aktiver henvises til penge du har gemt, og på nogle områder nogen køretøjer og ejendom kan du ejer. Ikke blive afskrækket, hvis du overskrider grænserne, der kan være undtagelser og ignorerer i din tilstand, som en socialrådgiver kan hjælpe dig med.

• Opnå en ansøgning. Når du kalder agenturet i dit område, har dem mail du et program, eller du kan afhente en i person. SNAP undertiden og Medicaid kan søges gennem samme agenturet eller bygning, men dette er ikke tilfældet overalt. Du kan også afhente en SNAP ansøgning i ethvert socialkontor.

• Samle de nødvendige dokumenter. De fleste stater vil kræve bevis for din indkomst, så find check stubbe eller kontoudtog for de seneste tre måneder. Hvis dette ikke er tilgængelig, får breve for arbejdsgivere, der hvor meget du arbejder og hvor meget du gøre. Indsamle nogen utility regninger eller bevis for din store udgifter i tilfælde af disse kan hjælpe dig med at kvalificere. Du skal muligvis også nogle former for identifikation, så har din fødselsattest, sygesikringsbevis, og din tilstand ID eller driver's licens klar.

• Udfylde og indsende ansøgningen. Hvis du har de korrekte dokumenter handy, bør udfylde ansøgningen være let. Hvis du har problemer med det, skal du kontakte din agentur for bistand. Holde inde indre at indsende en ufuldstændig anvendelse ikke diskvalificerer dig. Hvis din ansøgning er dit navn, adresse og underskrift, skal agenturet acceptere den. Du bliver nødt til at give de manglende oplysninger på et senere tidspunkt.

• Deltage i eventuelle nødvendige interviews. Hver stat og amt har forskellige politikker om dette, men du kan have til at deltage i et interview. Dette er et godt tidspunkt at Spørg socialrådgiveren om eventuelle spørgsmål du måtte have.

• Vente på et svar. Typisk vil du høre tilbage fra agenturet inden for et par uger, hvis ikke straks. Hvis du modtager en ugunstig beslutning og du føler du er kvalificeret, kan du anmode om en retfærdig høring for at appellere afgørelsen.

Tips & advarsler

  • Der kan være en non-profit organisation i dit område, der beskæftiger advokater og socialrådgivere, som kan hjælpe dig med ansøgningsprocessen. Community Centre, biblioteker og telefonbog kan have disse oplysninger, hvis en Internet-søgning ikke gør opdrage noget.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com