Anti-jetlag kost

05/24/2013 by admin

Anti-jetlag kost

Føle træg, sultne og udmattede eller ophidsede, vågen og syge er ikke den måde at starte din fjerntliggende ferie, ferie eller to-dages forretningsrejse. Prøv den amerikanske Department of Energy forskernes jetlag forebyggelsesplan, når du flyver til at hjælpe med at nulstille din krop og holde du flytte gnidningsløst gennem forskellige tidszoner og over lange afstande.

Argonne Jet-Lag kost

Denne fire-dages program, udviklet af biolog Charles Ehret på amerikanske Department of Energy's Argonne National Laboratory research institute, har været brugt af præsident Ronald Reagan, Verdensbanken embedsmænd, CIA agenter og verden-rejser symfoniske musikere. Start kosten tre dage før afrejse med en dag med "fest" på en høj-protein morgenmad og frokost, derefter spise en høj-kulhydrat middag. Drikke kaffe og andre koffeinholdige drikkevarer, hvis det ønskes, kun mellem 2 PM og 5 kl. Den anden dag, "fast" med lys fødevarer, som vandig grøntsager, gentager frugt eller suppe og limit koffein forbrug til timer i kl til kl rutinen "festen" på den tredje dag og den "hurtige" rutine på den dag, hvor du flyver. Undgå alkohol under flyvningen. Fortsæt til "fest" om morgenen når du ankommer til din destination, og efter at spise på lokale måltiderne.

Hvordan kosten virker

Videnskaben bag Argonne kost antyder at protein-tung måltider på "fest" dage energize din krop og fortælle det til at få momentum, fordi dag er begyndt. Ved middagstid et måltid høj i kulhydrater hjælper med at bringe på søvn ved at frigive kemikalier, der sinker din krop. Understreger tidspunktet på dagen med typen mad, du spiser giver din krop cues at hjælpe det dechifrere tid. Nedbryder overskydende kulhydrater lagret i din lever på "hurtig" dage bidrager til at styrke den formelle rigtighed af måltiderne på din "" festdage. Den endelige "hurtige" ender med et protein-tung måltid den første morgen på din destination, giver din krop signalet til at starte dagen, selv om det ikke er endnu morgen i din afrejseby.

Melatonin som et kosttilskud

Mange mennesker bruge melatonin som en søvn støtte mens du flyver for at undgå jetlag, men ifølge UC Berkeley Wellness Guide, undersøgelser af dens effektivitet er usikkert. Det er muligt, at melatonin kosttilskud kan hjælpe dig med at falde i søvn, men ikke hjælpe dig forblive i søvn, og bruger det til jetlag det kan producere en "tømmermænd" effekt og ikke give din krop til at vågne op naturligt. Brugt kronisk, kan melatonin reducere din kroppens egne niveauer af søvn-præparaterne kemikalier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com