Hvordan at blive certificeret som en medicin Aide

11/23/2013 by admin

At få viden og vise, at viden i en undersøgelse vil flytte dig tættere på at blive certificeret som en medicin aide. Denne certificering er også kendt som en certificeret medicinsk assistent eller CMA. Den amerikanske sammenslutning af medicinske assistenter website siger "CMA (AAMA) betragtes som guldstandarden af medicinsk bistandsydende professionalisme. CMA (AAMA) betyder en professionel kant, øget prestige blandt jævnaldrende og arbejdsgivere, bedre jobsikkerhed og større karriere avancement muligheder."

Instruktioner

• Finde og fuldføre en medicinsk bistandsydende program. Programmet du deltage og afgangselev fra skal være akkrediteret af enten Kommissionen om akkreditering af Allied Health Education programmer eller den akkrediterer Bureau for sundhed uddannelse skoler. Sammen med de grundlæggende uddannelse klasser, vil du også udfylde en practicum som en del af programmet.

• Anvende for at tage eksamen, når du har eksamen fra akkrediterede programmet. Et gebyr til eksamen vil være påkrævet. Størrelsen af gebyret bestemmes af kategorien tilmelding du er placeret i. Nogle dokumentation skal også, når du tænder i din ansøgning. Den nødvendige dokumentation er bestemt af din status som en nyere eller ikke-nylig afgangselev fra certificeringsprogram.

• Planlægge en aftale at tage eksamen. Planlægning tilladelse er påkrævet, før du kan indstille din eksamen. Du får tilladelsen, når din ansøgning er godkendt og behandlet.

• Undersøgelse for eksamen. Nogle af emnerne at gennemgå ville omfatte medicinsk terminologi, administrative procedurer, kliniske procedurer og medicinske juridiske retningslinjer. Den indhold disposition til eksamen er tilgængelig til gennemsyn. Tager praksis eksamen er også nyttigt.

• Søg efter job, der kræver en CMA licens, når du får resultaterne fra din eksamen om du bestået. Når du består eksamen, vil medicinsk bistandsydende programmet du deltog sende dokumentationen til staten for en licens til at blive oprettet for dig som en CMA. Når du modtager din licens kan du begynde at arbejde som en CMA.

Tips & advarsler

  • Ressourcer til at finde akkrediterede programmer i dit område, undersøgelse værktøjer til eksamen, og ansøgningen om eksamen er tilgængelige på webstedet American Association for medicinske assistenter. Find et link i referencer.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com