Hvordan man taber en hængende mave

06/27/2013 by admin

Hvordan man taber en hængende mave

Kampen mod hængende mave fedt er udkæmpet af mænd og kvinder kæmper løbende. At lære at føre en sund livsstil og udvikle en øvelse rutine designet til at målrette hængende mave fedt område er den mest naturlige måder at bekæmpe hængende mave fedt. Kirurgi muligheder eksisterer, men de er ofte dyre, og det tager tid at genoprette fra dem.

Instruktioner

• Undersøge din kost og forsøge at bestemme, hvis din kost har brug for en ændring. En velafbalanceret kost spiller en stor rolle i kontrol af vægt og mister vægt i ønskede områder. En kost rig på grøntsager, der omfatter en vifte af farver, og frugt og lavt fedtindhold protein vil hjælpe din krop ændre til bedre. US Department of Agricultures madpyramide hjemmeside er et godt sted at begynde at kigge på ernæring og afbalanceret kost, når du overvejer kost ændringer. Rådføre sig med en læge eller en diætist, før du starter vægttab plan at sikre, at planen er rigtige for dig.

• Start en motionsplan målrettet for at hjælpe slippe af med din hængende mave fedt. Øvelser såsom cykel crunch, V-ups og ben hæve og stak er alle designet til at hjælpe bremse lavere mave fedt. Forsøge at passe nogle cardio til din aktivitet at hjælpe tabe hængende mave. Hjemmesiden, aktiv på enhver størrelse, beroliger dig, at selv en lille aktivitet gavner kroppen. Det foreslår også måder at begynde at få mere aktive, som fuldfører huslige pligter og gå til at gøre ærinder under din frokost ud på arbejdspladsen.

• Rådfør dig med din læge hvis du ønsker at finde ud af oplysninger om kirurgi muligheder. En Fedtsugning er en form for kirurgi, der fjerner ekstra fedt og hud fra området omkring maven. Fedtsugning er brugt til at suge ekstra fedt fra afsnittet omkring maven. Procedurerne, der arbejder for at gøre din mave glat ved at tage fat i området. Begge operationer har fordele og bivirkninger, og din læge kan diskutere hver enkelt i detaljer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com