Hvor hen til genoprette fra åben Incision Carpal Tunnel kirurgi

11/02/2010 by admin

Hvor hen til genoprette fra åben Incision Carpal Tunnel kirurgi

Åben incision kirurgi er én måde at læger og kirurger korrigere karpaltunnel problemer. Denne procedure indebærer opskæring i håndled og fjerne presset fra den mediane nerve i hånden. Det er en mere alvorlig operation end andre former for behandling, så du behøver at vide hvor hen til genoprette fra åben incision carpal tunnel kirurgi.

Instruktioner

Inddrive fra åben Incision Carpal Tunnel kirurgi

• Forbered dig på op til 3 uger for inddrivelse. Du måske brug for hjælp fra venner og familie i løbet af de første 2 uger.

• Sæt en liste over måder, som dine venner og familie kan hjælpe dig med at genoprette. Husk på at du får brug for en tur til og fra hospitalet dag din operation. Du muligvis også forlystelser din første par Fysioterapi udnævnelser.

• Plan at have din Fysioterapi i aften. Nogle mennesker er i stand til at køre en bil i op til 2 uger efter at have åben incision kirurgi. Aften møder med din terapeut betyder, at flere venner vil være hjem fra arbejde og kan køre dig, bør du har brug for en ride.

• Gå dagligvarer med dine venner. Undgå tunge løft under din nyttiggørelse, så prøv at gøre din dagligvarer sammen. Din ven kan tage ting ned af hylderne for dig og du bør kunne skubbe vognen uden at forstyrre din hånd.

• Bede om hjælp til madlavning. Lave aftensmad kan være svært for dig i de første 2 eller 3 dage efter operation for open indsnit, fordi du ikke kunne bruge begge hænder. Lav en liste over måltider før operationen, som dine venner og familie kan koge med dig. Du bør kunne hjælpe rense og indlæse opvaskemaskinen efter middagen.

• Tage din medicin som anvist af din læge. Den bedste måde at sikre en fuldstændig genopretning fra åben incision kirurgi er at følge dine læger ordrer. Han kan også have du tage en pain relief medicin og bruge en skinne til at immobilisere dit håndled om natten.

• Holde dit hoved. Inddrive fra kirurgi kan være svært på dine følelser, men husk, at i et par uger eller mindre vil du være tilbage på arbejde uden karpaltunnelsyndrom.

Tips & advarsler

  • Ikke ryge i uge efter din operation. Det vil tynde blodet og udvider restitutionstid for åben incision carpal tunnel kirurgi.
  • Sørg for at du er klar over de mulige bivirkninger af den medicin, du tager efter operationen. Vide hvornår du skal stoppe med at tage medicinen og ringe til din læge.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com