Farmaceutiske sterilitet test

06/30/2013 by admin

Sterilitet testning i forbindelse med farmaceutiske i høj grad refererer til en test udført på en færdige og emballeret produkt. Varen testet bør fjerne bakterier, svampe og vira. Sterilitet tests kan også udføres på laboratoriet materialer, der er blevet behandlet for at vaere sterilt, før du bruger dem i analysen.

Produkt sterilitet Tests

Sterilitet test på et produkt udføres for at sikre, at det endelige produkt er fri for enhver forurening. Sterilitet tests på produkter gælder kun for varer, der skal være steril og har været pakket specielt til at være sterile, såsom injicerede medicin.

Metode

For at sikre, at varen ikke få forurenet mens der testes, kan sterile produkter analyseres i specialdesignet rene værelser. Laminar Airflow kabinetter er også bruges til at udføre test i. Analytikere bære ren dragter og kun sætte deres hænder ind i kabinettet for testen. Disse kabinetter er helt sterile og har særlige luft systemer til at blæse luft ud af kabinettet, modstå enhver potentielle beskidt luft strømmer ind på målestedet.

Grund

Grunden til sterilitet test udføres er at sikre fremstillingsproces gør og emballering af produktet sikkert. Sterilitet test udføres på en vis procentdel af hver batch af produktet, og fiaskoer resultere i, at hele partiet holdt tilbage for kontrol eller nægtede for frigivelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com