Sådan gendannes beskadiget hår follikler

11/17/2010 by admin

Sådan gendannes beskadiget hår follikler

Skaldethed er en meget frustrerende tilstand og kan være pinligt så godt. Der er flere årsager til halvskaldet, såsom genetik, fejlernæring eller en infektion i hovedbunden. Hår falder, fordi noget har ramt hårsække, som er strukturer i hovedbunden ansvarlige for hårvækst. Genoprette hårsækkene er til tider udfordrende afhængigt af den oprindelige årsag til hårsækken skader, men muligheder eksisterer der kan være effektiv i at genoprette follikel sundhed.

Instruktioner

• Undgå brug af hårfarvningsmidler eller skrappe rengøringsmidler på din hovedbund. Kemikalier kan beskadige follikler og din hovedbund har brug for en pause, så folliklerne kan helbrede naturligt.

• Hæld en blanding af æblecider eddike og vand i en 50/50 opløsning over din hovedbund en gang om dagen og gnid det ind i follikler. Lad det sidde i 10 minutter, før skylning det. Dette hjælper med at dræbe enhver potentiel svampeinfektion, der kan være skadelige hårsækkene.

• Nyd din hovedbund i varm olivenolie eller kokosolie hver anden aften. Sove i en badehætte til at holde olie i kontakt med hovedbunden. Skyl det ud næste morgen. Dette hjælper korrekte overdreven hovedbund tørhed, som kan være medvirkende til hårsækken skader.

• Opretholde en sund kost med masser af frugt og grøntsager. Din krop har brug for næring til at genopbygge sig selv og dette gælder for hårsækkene så godt.

• Besøge din læge. Du kan ordineres en kortison skud eller Rogaine behandlinger. Begge har vist sig at stimulere hårsækkene og fremme hårvækst under de rette omstændigheder.

Tips & advarsler

  • Være tålmodig. Det kan tage follikler tre måneder eller mere at tilbagesøge enhver traume eller skade og begynde voksende hår igen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com