Daglige næringsbehov for børn

06/04/2013 by admin

En velafbalanceret kost er vigtig for ordentlig vækst og udvikling hos børn. Et barns regelmæssig kost fungerer som en uddannelsesmæssig oplevelse, at han vil bære med ham ind i voksenalderen. Når du ved hvad et barn skal spise og hvor meget der kræves af hver type af fødevarer på daglig basis, kan du planlægge måltider og snacks, der opfylder disse krav og give dit barn de byggesten, han har brug for et sundt liv.

Frugter

Børn bør forbruge to til tre portioner af frugt om dagen. En servering af frugt repræsenterer et lille stykke frugt eller ½ kop skåret frugt eller bær. Tilbyde børn en række forskellige frugter, herunder bananer, æbler, appelsiner, bær og meloner. Børn, der ikke kan lide at spise rå frugt kan blive lokket til at opfylde daglige behov af en servering af sukker-fri apple sauce, æble skiver med fedt-fri karamel dukkert eller jordbær dyppet i fedt-gratis Cool pisk. En halv kop servering af 100 procent frugtsaft også repræsenterer en servering af frugt, men frugtsaft mangler fiber af hele frugter og bør ikke være en almindelig erstatning.

Grøntsager

Børn bør spise to til tre portioner af grøntsager om dagen. En kvart kop kogte grøntsager eller ½ kop rå grøntsager repræsenterer en servering af grøntsager til børn. Børn bør tilbydes en bred vifte af farverige grøntsager inklusive søde kartofler, squash, broccoli, spinat, gulerødder og squash. Mange børn har ikke en naturlig smag for grøntsager, men daglige krav kan opfyldes ved at indarbejde dem i kid-venlige fødevarer såsom lasagne, gryderetter, ost omeletter og farsbrød.

Proteiner

Børn bør forbruge tre portioner af lean, protein-rige fødevarer om dagen. En servering af protein for et barn er lig med 1 æg, 2 til 4 tbsp. peanut smør, ½ til ¾ kop bønner, eller 1 til 2 ounce af kød, fjerkræ eller fisk. Måder at indarbejde et barns daglige kost protein omfatter tjener røræg til morgenmad, pakning en jordnøddesmør sandwich til frokost og tilbyder grillede fjerkræ eller fisk til middag.

Fuldkorn

Børn bør spise fire til syv portioner af korn om dagen. En tjener for et barn er lig med ¾ kop tør korn, en skive fuldkornsbrød, ½ kop kogte ris eller pasta eller ½ kop kogt korn. Betjener et barn havregryn til morgenmad, en sandwich, lavet med to skiver hele korn brød til frokost, opfylder en pose med tørt korn for en snack og kylling stir fry over brune ris til middag kravene hele korn perfekt. De fleste børn elsker disse typer af fødevarer og blot har brug for hjælp til at vælge de mest sunde sorter.

Mejeri

Børn har brug at forbruge fire portioner af mejeriprodukter-rige fødevarer om dagen. En servering af mejeriet for et barn omfatter ¾ kop mælk eller yoghurt eller 1 ounce af ost. Vælg fedtfattig sorter af disse mejeriprodukter, og sørg for ikke at tilbyde mere end 2 kopper mælk om dagen for at give plads for andre fødevarer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com