Sådan finder du en liste over psykiatere, der accepterer Medicaid i New York City

12/01/2010 by admin

Sådan finder du en liste over psykiatere, der accepterer Medicaid i New York City

New York State beboere, og specielt dem, der bor i New York City, som er berettiget til Medicaid nogle gange brug for hjælp fra professionelle, der specialiserer sig i psykiatri. Psykiske problemer kan være så alvorlige som andre medicinske problemer og mange mennesker er uvidende om alvoren af forlader psykiske problemer ubehandlet. Skal du eller nogen du kender brug for New York State psykiater, kan du få en liste over psykiatere, der accepterer Medicaid som en form for betaling ved at kontakte New York State Psychiatric Association.

Instruktioner

• Besøge New York State Psychiatric Association på sin Garden City kontorer på 400 Garden City Plaza Suite 202, mandag til fredag fra 9 am til 5 PM en liste over New York City psykiatere, der accepterer Medicaid.

• Kalde den New York State psykiatriske Association, 516-542-0077, at forhøre sig om en liste over at acceptere Medicaid psykiatere i New York City.

• Send en e-mail til New York State Psykiatriforening på [email protected] til at anmode om en liste over psykiatere, der accepterer Medicaid i New York City.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com