Hvad fødevarer & urter til overgangsalderen?

11/26/2011 by admin

Hvad fødevarer & urter til overgangsalderen?

Hvis overgangsalderen mysteriet forårsager forvirring, er det første skridt til at overvinde symptomerne at huske fødevaregrupper. Efter en velafbalanceret kost er altid en god måde at føle sig bedre. Husk at spise tre nærende måltider om dagen, sammen med et par sunde snacks. Tage det let på fedtholdige fødevarer, proteiner og kulhydrater. Flere urter fungerer godt for at dæmpe overgangsalderen symptomer og tilbyde andre sundhedsmæssige fordele, så godt.

Grøntsager

Naturligt soja fødevarer indeholder phytoøstrogener, plante østrogener, at hægte sig på kroppens østrogenreceptorer, efterligner kvindelige kønshormoner. Der er en vis bekymring, at fytoøstrogener medføre en øget risiko for kvinder, der har en familie historie af brystkræft. Tofu, ristet soja nødder og sojamælk er gode kilder. Andre fødevarer, der indeholder phytoøstrogener omfatter gulerødder, yams, bønner og bælgplanter, æbler og kartofler. Ifølge drweil.com, er effekten af soja kosttilskud tvivlsom, som er produkterne sikkerhed. Sojaprodukter indeholder også isoflavoner, som hjælp til balance hormonniveauer. Calcium-rige fødevarer såsom ost, bladgrøntsager grønne grøntsager, sardiner og figner hjælp holde osteoporose i skak.

Sort Cohosh

Sort cohosh beroliger menopausale symptomer for nogle kvinder. Selv om der er ingen beviser, synes urten at regulere hormonproduktion og kropstemperatur, således at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af hedeture og nattesved. Sort cohosh synes at lindre depression, angst og hjertebanken, så godt.

Red Clover

Ifølge naturlige nyheder er Rødkløver også en god kilde til fytoøstrogener. Denne velkendte urt synes at hjælpe på flere måder. Det ikke kun lindrer alle symptomer på overgangsalderen, men også tilbyder andre sundhedsmæssige fordele såsom stigende gode kolesterol, svækkelse af hjertesygdomme risiko i overgangsalderen og bekæmpelse af osteoporose.

Maca root

Sydamerikanske maca rod er en århundreder gammel behandling for overgangsalderen symptomer og seksuelle lidelser. Det lindrer vaginal tørhed og hedeture ved at afbalancere progesteron og østrogen. Maca root genskaber libido, menopausen ofte tager væk. Det har evnen til at øge hukommelsen og mindske virkningerne af osteoporose.

Andre retsmidler

Der er mange andre retsmidler til at dæmpe symptomerne på overgangsalderen. Fødevarer såsom fede fisk, rapsolie, frisk frugt og juice og mælk vil hjælpe kroppen til at opretholde vægt og bo hydreret. Hørfrø mindsker sværhedsgraden af symptomer, og beskytter mod brystkræft og hjertesygdomme. Salvie, dong quai, Asiatiske ginseng og kudzu synes at lindre hedeture, humørsvingninger, og vaginal tørhed, men disse urter kan indeholde planteøstrogener, så brug ikke hvis brystkræft kan være et problem.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com