Sådan Medtag vand med en fiberrig kost

11/05/2011 by admin

Sådan Medtag vand med en fiberrig kost

Vandet er så vigtige, du ville dø i så lidt som et par dage, hvis du blev berøvet denne væske. Udover at holde dig i live, flytter vand affald ud af kroppen, og dermed det aids i forebyggelse af uregelmæssigheder, eller forstoppelse. Når du er på en fiberrig kost, du har brug for mere vand end normalt at holde fiber bevæger sig gennem dine tarme. Heldigvis, herunder vand med en fiberrig kost forekommer naturligt som en del af at opretholde en velafbalanceret kost.

Instruktioner

• Drikke vand med dine måltider og i løbet af en dag. Den enkleste måde at omfatte vand med en fiberrig kost er at drikke det fra et glas, flaske, krus eller anden form for drikkevarer indehaveren. Betty Greer, ph.d.., R.D., Professor på University of Tennessee udvidelse stater mænd kræver 12 kopper vand om dagen og kvinder kræver ni. Købe aromatiseret vand hvis du usmagelig postevand eller klemme nogle citron eller lime saft i dit vand til palatable aroma.

• Spis masser af frugt og grøntsager. Frugt og grøntsager har et højt vandindhold. Nogle består af mere end 80 procent vand. Fremragende valg omfatter salat, vandmelon, broccoli, grapefrugt, appelsin juice, gulerødder og æbler. Spise suppe, der indeholder grøntsager til mere vand i din kost. Supper, der indeholder grøntsager forsyne dig med vand fra bouillon, plus vand fra grønsagerne. Grøntsager er også en god kilde til fiber.

• Spise kornprodukter. Få vand med din fiber fra ris. Kogte ris indeholder både, og ½ kop af dette korn er 69 procent vand. Også spise kogte pasta. Halv kop om denne korn mad består af 66 procent vand. Du kan få vand fra hele hvedebrød og bagels, også. En skive fuldkornsbrød er 38 procent vand. Halv en bagel er 29 procent vand.

• Forbruge hytteost og yoghurt. Hytteost og yoghurt er højt vandindhold. Til at omfatte vand med højt fiber, har friske frugter med disse mejeriprodukter. Bland bær i hytteost eller yoghurt, eller har et æble med enten en af disse to fødevarer. Halv kop hytteost er 79 procent vand og en kop yoghurt er 75 procent vand. En medium æble er 84 procent vand.

• Omfatter tun, fjerkræ og oksekød i din kost. Tun er 70 procent vand pr. 3 ounce servering, ristede kylling er 65 procent vand pr. 3 ounce servering og ristede fedtfri oksekød er 64 procent vand pr. 3 ounce servering. Spise en bagt kartoffel med disse protein fødevarer til fiber og vand. En medium bagt kartoffel er 71 procent vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com