Hvordan man bruger kostvejledning til behandling af bulimi

11/29/2011 by admin

Hvordan man bruger kostvejledning til behandling af bulimi

At finde en registreret diætist eller ernæringsmæssige rådgiver, som har været trænet i spiseforstyrrelser kan være en effektiv mulighed for at behandle bulimi, også kendt som "binging og udrensning." Kostvejledning omfatter både intervention og uddannelse om spiseforstyrrelser og en terapi program sammen med korrekt medicinsk og psykologisk tilsyn. Dette gør det en yderst praktisk løsning.

Instruktioner

Bruge ernæringsmæssige rådgivning til behandling af bulimi

• Forelægger både en fysisk eksamen fra en læge og en psykologisk evaluering fra et psykiatrisk team før du behandle bulimi med kostvejledning. Da spiseforstyrrelser har et psykologisk grundlag, bliver ikke løse disse problemer med et kvalificeret hold betydeligt underminere bestræbelserne af den ernæringsmæssige rådgiver.

• Har din sundhedspleje team hjælpe med at henvise dig til den rette diætist eller ernæringsmæssige rådgiver, der er blevet behørigt uddannet i spiseforstyrrelser. Det er vigtigt at finde en rådgiver, der er ikke kun kendskab til årsager og motivationer af bulimi, men også forstår og respekterer grænserne for resten af din sundhedspleje team.

• Finde en ernæringsmæssige rådgiver, som forstår kognitiv adfærdsterapi (CBT) og bruger disse begreber til at uddanne og informere patienter om spiseforstyrrelser. CBT er et af de mest effektive måder at behandle bulimi, da det søger at isolere den uacceptable opførsel fra tanker og følelser, der forårsager disse adfærd. Ved hjælp af opførsel modifikation, kan kostvejledning omdefinere holdninger og overbevisninger mod spise.

• Overholder en streng spise tidsplan, når du bruger ernæringsmæssige rådgivning til at behandle bulimi. Bulimia nervosa er ofte karakteriseret ved kaotiske spisevaner, som kan forårsage den inducerede opkastning opførsel at forekomme. Ved at begrænse dig selv til tre måltider om dagen, plus en snack, mindske du chancerne for at forfalde til uønskede spise adfærd.

• Uddanne dig selv om væskeretention, mens skiftende din spise mønstre. Mennesker med bulimi kan nemt blive dehydreret på grund af opkastning adfærd, som kan føre til mange alvorlige og potentielt livstruende tilstande. At kende betydningen af at drikke væske hver dag er et stort skridt i forståelsen af lidelsen.

• Vænne dig selv væk fra afføringsmidler, hvis du bruger dem som en del af din binging adfærd. En fiberrig kost kan hjælpe dit fordøjelsessystem at foretage en mere gradvis overgang til normale spisevaner.

Tips & advarsler

  • Bulimi er sværere at diagnosticere end anoreksi, da lider af bulimi ofte synes at være aldeles sundt og på en idealvægt for deres kropstyper. Bulimi kan være til stede i 2 til 5 procent af befolkningen.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com