Allergi over for kat hår

10/05/2011 by admin

Allergi over for kat hår

Hvis du er en af 10 procent af den amerikanske befolkning med pet allergi, den søde lille killing i vinduet pet shop er ikke så uskyldige som det ser ud. Til dig--- eller mere specifikt næsen---denne lille ting er et mareridt af nysen, sniffling og stuffiness.

Årsag

I virkeligheden er håret ikke problemet, når det kommer til kat allergi. Det er proteinerne i tørrede spyt på håret, eller de tørrede flager af hud kaldes skæl.

Immunsystemet overbelastning

Allergi opstår, når dit immunsystem overreaktion til et normalt harmløs irriterende, såsom kat dander. Skæl er forvekslet med en farligere enhed, såsom en virus, og frigiver kroppen antistoffer for at bekæmpe den formodede fjende, forårsager allergisymptomer.

Symptomer

Nysen er ikke den eneste symptom for allergi. Skæl kan også forårsage nældefeber, rød, rindende øjne og en tilstoppet næse.

Diagnose

Nogle gange er det ikke den faktiske kat--- eller dens skæl---du er allergisk over for, men pollen eller skimmel kitty kan have i hendes pels. En læge kan udføre en hud- eller blodprøve for at finde ud af præcis, hvad du reagerer på.

Behandling

Standard over-the-counter medicin er normalt tilstrækkelig til at kontrollere symptomer på cat allergi. Disse omfatter antihistaminer som Benadryl eller Claritin og decongestants såsom Sudafed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com