Fibromyalgi & kort sigt handicap forsikring

10/02/2011 by admin

Hvis du har en diagnose af fibromyalgi, kan kort sigt invalideforsikring hjælpe betaler for lægebesøg og husholdningernes udgifter. Arbejdsgiverne er forpligtet til at have en form for handicap forsikring program, uanset om det er arbejdsskade eller en anden type af kortsigtede forsikringspolice. Du skal huske at opbevare lægebesøg, prøvninger og logs af hvordan fibromyalgi påvirker din dagligdag.

Diagnose

Fibromyalgi er vanskelig at diagnosticere. Det kan ikke bekræftes eller udelukkes ved blodprøver, røntgen eller MRIs. Disse test kan bekræfte lidelser, der er forbundet med fibromyalgi, såsom hypoglykæmi. Klinisk observation spiller en central rolle i diagnosticering Fibromyalgi. Det er derfor din læge skal opbevare detaljerede noter af kontor besøg. Disse læge noter samt en dagbog over smerter og svært ved at fuldføre opgaver, vil hjælpe dig hævder kort sigt invalideforsikring.

Arbejdsskade

Hvis du kan knytte udviklingen af fibromyalgi til en arbejdsrelaterede skade, især en, der har resulteret i kroniske smerter, kan betingelsen være omfattet af arbejdsskade forsikring. På grund af den flygtige karakter af sygdommen, men kan dette være en vanskelig påstand at bevise.

Arbejdspladsen kort sigt handicap Program

Hvis du har en diagnose af fibromyalgi og er i stand til at gå på arbejde, bør du kontakte din arbejdsgiver personaleafdeling. Find ud af din virksomheds kortsigtede handicappolitik og krav. Du kan finde, at at tage tid fri fra arbejde under en kort sigt handicap program vil give dig tid til at hvile, har fysioterapi, fokusere på at ændre din kost og motion og lære mestringsstrategier, som kan lette symptomerne på fibromyalgi lidt og tillade dig at vende tilbage til arbejdet.

Kortfristede supplerende forsikringer

Hvis du har været diagnosticeret med fibromyalgi og har ikke kort sigt invalideforsikring, kan du muligvis købe en kort sigt supplerende forsikring. Disse politikker betaler du direkte og generelt betaler en daglig kontanthjælp, mens du er deaktiveret.

Når kort sigt invalideforsikring løber ud eller er ikke tilgængelig

Hvis du har opbrugt alle dine kort sigt handicap forsikring muligheder, kan du kvalificere dig til Social Security invalideforsikring, hvis du har arbejdet længe nok og har betalt Social Security skat.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com