Førstehjælpsudstyr for børn

10/27/2011 by admin

Når du har børn i huset, skal du have alle slags småting rundt for at holde dem sikkert i nødsituationer. Det er bedst at samle alle disse ting til kit, og holde det under vasken i badeværelset for nem adgang. De fleste nødsituationer med børn er nedskæringer er skrammer og er forholdsvis mindre. Der er ikke noget du kunne holde i en husstand nødsituation kit, der ville hjælpe med brækkede knogler eller alvorlige kvæstelser--læger er nødvendige for disse situationer. Hvis du undrer dig over hvad der skal sættes ind i en førstehjælp kit for et barn, er her nogle ideer til at få dig i gang.

Instruktioner

First Aid Kit til børn

• Finde en lille metal eller plast madkasse på en genbrugsforretning, hvis du ikke har en container i hjemmet. En madkasse har et håndtag og gør sættet lettere for toting omkring. Hvis du ikke kan finde et frokost box, en papkasse eller mellemstore, forsegling plastikbeholder vil arbejde for en førstehjælpskasse.

• Samle din førstehjælp forsyninger. Hæfteklammer omfatter forskellige størrelser af bandager, gaze puder, papir tape, wrap-around Ace bandager, ipicac (til at fremkalde opkastning), peroxid, afrids alkohol, termometer, fugtig towelettes, pincetter, kutikula saks, antibakterielle lotion, calamine lotion, bug spray og kortison creme.

• Tilføje sekundære elementer, hvis du ønsker en deluxe førstehjælp kit, såsom: varmepuder, Icy Hot, ibuprofen eller Tylenol, koldt medicin, svampedræbende creme, bomuld svaberprøver, fingernegle neglesaks og A & D salve.

• Anbringer en pjece til indersiden låget af kit detaljering spædbarn/barn CPR. En gratis brochure er let at få på din lokale brandstation. Vedhæfte en mærkat på forsiden af kit med din børnelæge telefonnummer, dit barns sygesikring oplysninger og den nærmeste hospital adresse.

• Opbevar kittet i et sikkert og let tilgængeligt sted, såsom badeværelse kabinet.

Tips & advarsler

  • Være sikker på din frysere er baby-sikret til at holde din baby fra rodede gennem din førstehjælpskasse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com