Katastrofeforebyggelse & Management

10/21/2011 by admin

Forberede og eventuelt forebygge katastrofer, både naturlige og menneskeskabte, er en afgørende opgave for alle. Hvad enten det er naturkatastrofer, som du kun kan forberede eller handlinger af mand, der faktisk kan forebygges ved at gøre noget så simpelt som regelmæssig vedligeholdelse, er at have planer på plads i alle tilfælde afgørende at sørge for, at i slutningen af dagen, alle kommer ud sikker.

Plan for hvad er tilbøjelige

Planlægning for katastrofer, som dit område er mere tilbøjelige til at bukke under for giver mulighed for din kompetence til at fokusere mere tid, indsats og ressourcer til at tilstrækkeligt forberede uanset art (eller mand) kan bringe. Hvis du bor i Kansas, er at have en plan for at få din familie eller jurisdiktion i krisecentre til at beskytte dem mod en modkørende tornado langt mere rationelt end planlægning for et jordskælv og en flodbølge. Ligeledes hvis du bor i bjergene i et område, der får masser af regn, har planer om foranstaltninger til bekæmpelse af skov brande forårsaget af lynnedslag eller have alternative ruter for udrykningskøretøjer, når de vigtigste veje er afskåret på grund af mudderskred fra voldsomme regnskyl er langt mere logisk end planlægning for tornadoer, som er sjældne i bjergrige områder.

Flere uforudsete udgifter

Du vil altid have mere end én plan til en forestående katastrofe. Mange store byer har adskillige handlingsplaner for alt fra by-dækkende evakueringer til hvordan du kan rydde en gade, når en vand main bryder. Selv trailer parker har handlingsplaner for lokale katastrofer som tornadoer og brand.

Alarmtjenester på Standby

Det er altid vigtigt at have alarmtjenester på standby. Hvad dette betyder kan variere afhængigt af størrelsen af kompetence. I byer, betyder det normalt, at have nogle form for frivillige brandvæsen eller EMT service, som kan kaldes op, hvis det er nødvendigt. I gatede communities eller trailer parker kan dette betyde, at have et lille kontingent til kæmpe hus brande eller reagere på indenlandske emner og indeholde situationen indtil de rette myndigheder ankommer. I en enkelt husstand, kan dette være så simpelt som at have politi eller brandvæsen på hastighed urskive i hjem telefon.

Hyppige øvelser/vedligeholdelse

Kører akut øvelser er en god måde at sikre, at når tid kommer, alle vil handle i overensstemmelse hermed for at bedst løse situationen. De fleste skoler og nogle virksomheder foretage brand og tornado øvelser, så alle ved hvor man skal være sikker under katastrofen. Byen disaster management services køre månedlige øvelser for at forberede alt fra jordskælv for fjendtlige angreb. Yderligere katastrofeforebyggelse kan gøres ved simpelthen vedligeholdelse af infrastruktur, såsom broer eller omkring huset, simpelthen gøre ting som reshingling taget eller udskiftning af gamle rør.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com