Elektrisk behandling af urin dysfunktion

07/03/2010 by admin

Ifølge det nationale Institut for Diabetes og fordøje og nyresygdomme påvirker smertefulde blære syndrom mere end 1.3 millioner amerikanere. Dermed kan syndrom og andre former for urin dysfunktion forstyrre din livskvalitet. Behandlinger er tilgængelige, herunder elektrisk stimulation.

Urin dysfunktion

Urin dysfunktion omfatter problemer såsom inkontinens og smertefulde blære syndrom, der forhindrer, at du tisser normalt og uden smerte.

Neuromodulationsbehandling

Neuromodulationsbehandling er en form for behandling af urgeinkontinens hvor nerverne i ryggen, går til din blære elektrisk stimuleres. Denne behandling kan fjerne eller reducere blærekontrol problemer.

TENS

TEN eller transkutan elektrisk nervestimulation, er en form for elektrisk behandling anvendes til behandling af smertefulde blære syndrom. Milde elektriske impulser er rettet mod bækken og lænden og bidrage til at øge blod strømmen til området og styrke bækkenbund.

Fordele

Neuromodulationsbehandling tilbyder fordelene ikke kræver medicin til behandling af inkontinens. TEN er relativt billig og kan give dig en grad af kontrol over din behandling.

Risici

Neuromodulationsbehandling indebærer kirurgisk placeringen af en elektrisk stimulator i nederste del af ryggen. Du kunne behøver at yderligere kirurgi til at flytte enheden til en mere effektiv position i fremtiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com