Hvordan til at identificere testikelkræft

10/25/2011 by admin

Hvordan til at identificere testikelkræft

Testikelkræft er en fælles kræft i testikel (mandlige reproduktive organer), der normalt resulterer i amputation af en af både af testiklerne før kræft spreder. Identifikation af denne type kræft er meget lettere end at identificere andre.

Instruktioner

• Meddelelse følelser i pungen og testiklerne. Disse ændringer er måske den mest mærkbar når det kommer til testikelkræft. Det anbefales, at du se din læge, når du begynder at lægge mærke til følgende: et fast eller hærdning i en af dine testikler, hvis din testikel begynder at føle ridged i stedet for glatte, en ophobning af væske i pungen og miniaturisering af en testikel (ikke-kræft testikel) på grund af manglende blodgennemstrømning.

• Meddelelse om ændringer i din seksualitet. Denne gruppe af symptomer kan eller ikke kan være til stede i mænd finder sted med testikelkræft og kan ikke være til stede på alle i de tidlige stadier af kræft. Det anbefales, at du rapporterer følgende symptomer til din læge, så snart du begynder at lægge mærke til dem: blod i din sæd, hel eller delvis manglende seksuel aktivitet og seksuelle tilbagetrækning.

• Bemærker overordnede ændringer i din krop. Som med enhver kræft (og mange andre sygdomme og lidelser) kroppen vil gennemgå unormale ændringer, der er fuldt synlige især i den medio til sene stadier af sygdom eller lidelse. Hvis du begynder at lægge mærke til en mild ondt i lysken eller underlivet, unormal følsomhed (generelt mere indlysende i lysken) og uforklarlig træthed du bør advare din læge, fordi disse kan eller ikke kan være tegn på testikelkræft men er bestemt ikke noget at gamble med.

Tips & advarsler

  • Ingen kræft bør ignoreres. Hvis du bemærker nogen ændringer i din krop skal du advare din læge straks.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com