N-95 åndedrætsværn & asbest

10/29/2011 by admin

En måde hvorpå du kan blive udsat for visse farlige materialer er ved indånding. Iført en ordentlig respirator er af afgørende betydning, hvis du planlægger at rydde op i et websted, der er forurenet med letsmuldrende (luftbåren) asbest, som kan angive kroppen gennem vejrtrækning.

Farerne ved vejrtrækning asbest

Asbest er et farligt materiale, der indgår i dine lunger ved indånding. Asbest partikler er meget små og kan ikke opdeles efter kroppen. Når disse farlige partikler er stillet i dine lunger, kan de forårsage et væld af kroniske helbredsproblemer.

At vælge en Respirator

Ifølge New York Udvalget for operationel sikkerhed og sundhed (NYCOSH) er åndedrætsværn en type af personlige værnemidler (PPE), der "kan beskytte dig mod vejrtrækning i skadelige forurenende stoffer, der er i luften." Åndedrætsværn er til nogen nytte, hvis de ikke er valgt og bæres korrekt. Du skal altid vælge en respirator, der er vurderet korrekt for typerne af farer du vil opleve. Et godt sted at finde oplysninger om typen af respirator, der bør bæres er på materiale Safety Data Sheet (MSDS).

N-95 ineffektive mod asbest

N-95 er en engangs respirator, der er fremragende til støv, forme og andre allergener. Men ifølge NYCOSH, N-95 er "fuldstændigt ineffektive mod farlige materialer som asbest, bly og petroleum produkter." Derfor, hvis du planlægger at arbejde omkring asbest, Sørg for at bære halv-ansigt eller full-face åndedrætsværn, er klassificeret korrekt til at forhindre indånding af asbest.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com