Type 2 diabetesbehandling

08/10/2011 by admin

Type 2 Diabetes er en sygdom, der opstår, når kroppen bliver resistente over for sin egen insulin. Med øget insulinresistens, ikke kan kroppen behandle blodglucose, hvilket resulterer i unormalt højt blodsukker. Mens der er ingen kur for Type 2 diabetes, er der effektive behandlinger, der hjælper mennesker holde deres blodsukker under kontrol og leve relativt normale liv. Venstre ubehandlet type 2-diabetes kan forårsage hjertesygdomme, neuropati, nyresvigt, lemmer tab, blindhed og andre farlige komplikationer.

Kost kontrol

Fordi mad bliver til blodsukker, er ordentlig kost en effektiv og vigtig behandling for type 2-diabetes. Kulhydrater bliver til sukker i blodet; derfor begrænse mængden af kulhydrater er en god måde at styre kosten. Fiber hjælper fordøjelsen af kulhydrater at bremse og derfor bremse spiking af blodsukker, så hvert måltid eller mellemmåltid bør indeholde fiber. Også, mennesker med type 2 diabetes bør begrænse deres fedtindtag, som mættet fedt er årsagen farlige komplikationer såsom hjertesygdomme og forhøjet blodtryk, og det menes også at fedt tilføjer til insulinresistens. Samlet set bør personer med type 2 diabetes spise en lav-carb, høj protein, høj fiber og fedtfattig kost.

Regelmæssig motion

Motion er en vigtig og effektiv behandling for type 2 diabetes af to grunde. Første øvelse hjælper mindske kropsfedt, og det menes, at fedt rent faktisk øger insulinresistens. Motion hjælper også øge blodgennemstrømningen og nedsætte blodtrykket, hvilket hjælper med at stabilisere blodsukkeret. Regelmæssig motion for type 2 diabetikere fører til mindre farlige blodsukkeret spikes og kan eliminere behovet for ordineret medicin.

Oral medicin

Foreskrevne oral medicin er brugt som en behandling for type 2-diabetes. Medicin som Glucophage og Byetta kan tages én eller to gange dagligt til effektivt regulerer blodsukkeret. Disse medikamenter ikke helbrede type 2-diabetes, men effektivt at administrere blod glucose niveauer for mange diabetikere. Mange af disse medikamenter har bivirkninger, dog, så sørg for at konsultere en læge før du vælger den oral medicin, der er rigtige for dig.

Insulin

Nogle type 2 diabetikere ikke kan kontrollere deres blodsukker uden insulininjektioner. Læger anvendes til at ordinere bovin insulin, men nu almindeligt ordineret insulin er genetisk manipuleret. Ved at injicere insulin, med måltider og at korrigere højt blodsukker, kan personer med type 2 diabetes behandling af symptomer på højt blodsukker. Insulin har ingen kendte bivirkninger og er sikkert for længere tids brug.

Naturlægemidler kosttilskud

Mange mennesker med type 2 diabetes bruge naturlægemidler kosttilskud, såsom INSUL-OPT komplet, at regulere blodsukkeret og bekæmpe komplikationer såsom hjertesygdomme, inflammation og cellulære skader. Kanel og gurkemeje har bevist, at lavere blodsukker. Andre effektive naturlige ingredienser, der anvendes som behandlinger for Type 2 Diabetes er chrom, bukkehorn, alpha lipoinsyre, colostrum og katalytisk antioxidanter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com