Beskrivelse af en myelomatose lårbenet Tumor

08/02/2011 by admin

Beskrivelse af en myelomatose lårbenet Tumor

Myelomatose er en kræft, hvor hvide plasma celler formere sig alt for hurtigt, der påvirker en række forskellige systemer i kroppen. Tumorer er en manifestation af denne blodkræft og kan forekomme i knogler eller i blødt væv.

Tumorer

Plasmacytomas er tumorer produceret af myelomatose. De danner når myelomatose celler stick sammen til en klump. Myelomatose diagnosticeres når mere end én plasmacytoma er til stede i kroppen.

Lårben ben

Lårben ben, undertiden kaldet lårbensknoglen, ligger i den øverste ben. Det er bellow hoften og over underbenet.

Lårbenet Tumor

I myelomatose er en lårbenet svulsten en plasmacytoma, der er placeret på lårben ben. Dette sker når hvide plasmaceller i knoglemarven klumper sig sammen til at danne en tumor.

Symptomer

Mens nogle myelomatose patienter oplever ingen indledende symptomer på en plasmacytoma, vil andre oplever knoglesmerter eller brækkede knogler.

Behandling

Behandling af myelomatose omfatter kemoterapi, steroider og stråling. Kemoterapi og steroider bremse udviklingen og dræbe myelomatose celler, mens stråling krymper tumorer og hjælper med at lindre smerter.

Iscenesættelse og prognose

Der er tre stadier af myelomatose, bestemmes af M protein niveauer, procentdelen af myelomatose celler i knoglemarven og faktorer som forhøjet blod calcium. Din læge vil bruge din stage og din specifikke type af myelomatose til at bestemme din sandsynlige respons på behandling og prognose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com