Hvad er bivirkninger FertilAid?

08/03/2011 by admin

Hvad er bivirkninger FertilAid?

Når folk er bekymrede over deres evne til at forestille sig henvende de ofte sig til alternative behandlinger, som flere og flere spiller en vigtig rolle i at øge muligheden for graviditet. FertilAid er et mineral og naturlægemidler supplement til designet af Dr. Amos Grunebaum, som hævder at øge fertiliteten og fremme reproduktiv sundhed. Beslutningstagere hævder også, det kan genoprette hormonbalancen og fremme regelmæssig ægløsning hos kvinder og hos mænd, naturligvis forbedre kvaliteten og mobilitet af sædceller.

Funktion

FertilAid for kvinder er baseret på en cocktail af mineraler, vitaminer og urter, herunder chasteberry, som er også kendt som Kyskhedstræ-slægten, en krydderurt brugt i århundreder til at fremme hormonbalance og øge chancerne for graviditet, ifølge babyhopes.com. Det ændrer indirekte forholdet mellem østrogen til progesteron, derfor øge sandsynligheden for regelmæssig ægløsning, som kan være nøglen til at blive gravid.

Effekter

FertilAid indeholder "fertilitet øge næringsstoffer," samt mineraler og vitaminer og udfører de samme funktioner, at Clomid og andre fertilitetsmedicin udføre kemisk. Der er ingen regering godkendt forskning i bivirkninger af FertilAid, men da det er designet til at stimulere ægløsningen, kan det forårsage hovedpine, kramper og oppustethed samt humørsvingninger. FertilAid anbefales ikke, hvis du tager Clomid, som disse bivirkninger kan forstørret og blive svær, ifølge drugs.com.

FeritilAid og vitaminer

Lægerne ofte ordinere multivitaminer-jern og folinsyre-at kvinder forsøger at blive gravid. FertilAid indeholder de anbefalede dagpenge af vitaminer og mineraler kræves for at maksimere chancerne for graviditet, så der er en fare for "fordobling" de anbefalede doser hvis du beslutter at tage FertilAid så godt. For meget jern i dit system, for eksempel, kan være farligt og hæmme chancerne for graviditet. FertilAid producenter anbefaler, at du afbryde alle andre kosttilskud, når du tager FertilAid.

FertilAid for mænd

Chasteberry, en af de vigtigste ingredienser i Fertilaid, blev brugt i århundreder til at undertrykke libido. Munke plejede at bære denne urt i deres lommer til at hjælpe dem med at holde deres løfte om kyskhed. Teorien er aldrig blevet bevist og FertilAid for mænd, som ikke indeholder chasteberry, har ofte den modsatte effekt.

FertilAid og anden medicin

FertilAid er ikke kendt for at arbejde negativt med over håndkøbsmedicin, men nogle er bedst undgås. Aspirin og ibroprufen tynde blodet, hvilket ikke er ønskeligt, når de forsøger at blive gravide. Nogle hoste lægemidler indeholdende efedrin, som kan øge blodtrykket. I tvivlstilfælde altid tjekke med din læge.

FertilAid og graviditet

En af de mest håbet for og velkommen bivirkninger ved at tage FertilAid er graviditet. FertilAid producenter hævder, at i modsætning til andre fertilitetsmedicin, oprettes der ikke en øget chance for flere fødsler, men fordi det indeholder alle de anbefalede Prænatal vitaminer og mineraler, herunder den anbefalede mængde af folinsyre, det vil beskytte et barn fra medfødte misdannelser såsom rygmarvsbrok.

Advarsel

FertilAid er et populært supplement og vises på mange frugtbarhed fora som et "mirakel" støtte til at blive gravid, men det er ikke blevet testet eller evalueret af FDA. På den anden side Dr. Grunebaum, skaberen, har en lang historie af succesfuld forskning inden for gynækologi og er direktør for maternel-føtal medicin på University Medical Center i New York City.Selv om ingredienserne er alle naturlige, skal dette produkt bør ikke tages, hvis der er allerede eksisterende medicinske tilstande, eller hvis du tager nogen anden receptpligtig medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com