Hvad er behandlingerne af en okulær migræne?

11/06/2011 by admin

Migræne hovedpine er kendt som en svær hovedpine, ofte ledsaget af auraer eller synsforstyrrelser ("okulær"). Disse visuelle manifestationer, men forekomme lejlighedsvis alene, uden nogen hovedpine smerter. Denne "halvt hovedpine" er kendt som okulær migræne eller optisk migræne, selv om det mere præcise navn er oftalmologiske (øjet) migræne. Disse hovedpine, smertefuld og smertefri, lejlighedsvis køre i familier: medlemmer synes at dele en hovedpine, med ét medlem, som oplever smerter og en anden kun de visuelle aspekter.

Symptomer

Den okulære migræne begynder som regel med en blind plet eller et hvidt lys i midten af din vision. Lys og blind plet stigning gradvis i størrelse, indtil du er næsten blændet. I midten af den blinde vinkel, kan du se flimrende steder eller en skinnende bugtet linje af lyse farver, ofte i en bue form, vokser i størrelse og bevæger sig gennem dit synsfelt. Svimmelhed, let kvalme og følelse af drivende ledsage væk ofte den blændende sensation. I hver forekomst vises auraen altid det samme.

Episoder vare alt fra få minutter til en halv time. I løbet af denne tid, vil du ikke kunne fortsætte læsning eller laver andre aktiviteter, hvis de kræver klar vision. Det kan være svært at gå eller selv føre en samtale. Hvis du kører, skal du trække væk fra vejen og stoppe øjeblikkeligt.

Årsager

Migræne, enten med eller uden smerter, kan være anlagt den ved en række udløsere, herunder blinkende lys, fluorescerende lys, hormonelle forandringer, eller visse fødevarer og medicin, herunder rødvin, chokolade, mælk og ost, kunstige sødestoffer, koffein og alkohol. Andre mulige udløsere omfatter spændinger, stress og træthed. Egentlige årsag kendes ikke, men er generelt tilskrives ændringer i blodgennemstrømningen til hjernen.

Behandlinger

Okulær migræne betragtes harmløse med nogen varig skadelige virkninger, men hvis du oplever dem ofte eller med stigende hyppighed, eller hvis de okulær migræne blive ledsaget af migræne smerte, se din øjenlæge. Okulær migræne menes af nogle sundhedsprofessionelle skal neurologiske og dermed relaterede hjernen i stedet for øjet, og der findes ingen specifik behandling for dem, men det er vigtigt at udelukke enhver anden betingelse, som ville kræve behandling, såsom makuladegeneration eller retinale tårer.

Visse migræne behandlinger, såsom hvile i et mørkt rum eller anvende kolde komprimerer på panden, kan være effektive til at lindre okulær migræne. Brug af biofeedback--en terapi, hvor folk kan trænes til at styre normalt ufrivillig kroppen processer--ville også være nyttigt for at forhindre vedvarende okulær migræne, som kunne sådanne kosttilskud som Matrem, en krydderurt brugt i århundreder som en hovedpine behandling, og magnesium, et mineral, fundet i fødevarer og fås som et supplement.

Flere medikamenter, begge over-the-counter og recept, er tilgængelige til behandling af migræne hovedpine. Mens disse medikamenter ikke er specifikt rettet for okulær migræne, kan en læge ordinere eller anbefale disse medikamenter, hvis de okulær migræne blande sig alt for ofte med dine daglige aktiviteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com