Californien Health Insurance lynhurtig betale Act

09/27/2011 by admin

Californien Health Insurance lynhurtig betale Act

Stater over hele landet har gennemført lovgivning kræver betalere, såsom sundhedsplaner, til at give hurtige betalinger til cash-strapped hospitaler og læger eller ansigt sanktioner. Californien er en af disse stater. En 2000 undersøgelse viste, at gennemsnitligt Californien sygehuse ventede op til 62 for betalinger fra betalere og længere for betalinger fra sundhed planer efter tjenesteydelser blev leveret. For at opnå hurtigere, hospitaler henvendte sig til retssager, som kan være en bekostelig og langvarig proces i sin egen ret. For at give hospitaler og læger med retsmidler til udfordringer lang betalingsforsinkelser af betalere, vedtog staten Californien Health Insurance hurtig betale Act i 2000.

Californien Health Insurance lynhurtig betale Act

Californien lovgivere vedtaget en af de strengeste love af alle stater. Under loven, kan staten tvinge sundhedsplaner med en vane at tage lang tid at betale hospitalet krav til betale krav hurtigere.

Tidsramme

Californiens sygesikring hurtig betale Act giver 45 arbejdsdage for sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs) og 30 dage for ikke-HMOs at eftergive betalinger til hospitaler og læger.

Straf

For sundhedsplaner, der undlader at betale inden for det tildelte tidsrum, har hospitaler og læger ret til at indsamle 15 procent årligt og $10 ekstra ikke-optagelse af interesse med betaling af forfaldne sundhedsplaner.

Skærm og anmeldelse

Loven giver også California Department af forvaltes pleje myndighed til at overvåge sundhed plan betaling historie og håndhæve tidsrammer. Udbydere, som hospitaler og læger, er også i stand til at bringe et krav mod en sundhedsplan for forfaldne betalinger for den stat afdeling af forvaltes pleje at undersøge.

Håndhævelse

Loven tillader den state Department af formået at sætte sundhed planer på en accelereret betalingsplan for op til relaterede tre år for sundhedsplaner, med en anamnese med langsomme betalinger, manglende interesse for påstanden om morarenter og/eller benægtelse af betalinger, ud over andre betaling emner. Derudover er det til sundhedsplan, ikke hospital eller læge at bevise en fejl i betaling.

Udbydere

2000 passage af loven omfattede også en undersøgelse af udbyder fakturering praksis. Forsikringsbranchen insisterede på, at en del af forsinkelsen af betaling skyldtes udbydere sender regningen mere end én gang, hvilket krævede sundhedsplan til at gennemgå den samme fordring to eller flere gange inden de overlod betaling. Californiens sygesikring hurtig betaling Act er bestemt til at begrænse denne praksis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com