Historie af kræft i hjernen

09/28/2011 by admin

Kræft i hjernen har været en af de mest vanskelige kræftformer at diagnosticere. At identificere årsagerne har præsenteret udfordringer samt. Før teknologien avanceret for at give præcise billeder af hjernen, var det svært at bestemme placeringen af en hjernesvulst. Dog i år, har nye teknologier udviklet, ikke kun finde svulsten, men også udrydde det. Hertil kommer, mens den præcise årsag til hjernetumorer ikke har endnu fastlagt, har hjerne tumor myter--ligesom celle foretage en opringning skik fører til tumorer--blevet debunked.

Primære v. sekundære tumorer

Der er to former for hjernen kræft: primær hjernetumorer og sekundære hjernesvulster. Primær hjernetumorer stammer i hjernen og rygmarven. Sekundære hjernesvulster, på den anden side kommer fra kræft i andre områder af kroppen. En del af den oprindelige tumor bryder ud, bevæger sig op i blodet og starter voksende på hjernen. (Se Reference 1)

Typer af kræft i hjernen

Der findes flere typer af primær kræft. De vigtigste typer omfatter astrocytoma, som stammer fra hjernestammen, lillehjernen, hvide substans og rygmarven; hjernestammen gliom, som starter i medulla, pons, og midthjernen; plexus choroideus papillom, hvilket er i ventrikler; ependymoma, der stammer i ventrikel membraner og centrale kanal af rygsøjlen; glioblastom multiforme, som danner i gliaceller i cerebrum; og medulloblastom, som opstår i den fjerde ventrikel er cerebral og lillehjernen. (Se Reference 1)

Opdagelsen af årsagerne

Gennem årene har mere blevet opdaget gennem forskning om årsagerne til kræft i hjernen. I 1987 viste en undersøgelse sat ud af New York State Health Department, at børn, der boede i nærheden af højspændingsledninger var mere tilbøjelige til at udvikle kræft i hjernen eller leukæmi som følge af eksponering for høje magnetfelter. (Se Reference 2) Nitten år senere, en undersøgelse foretaget af London's Institute of Cancer Research viste at der var nogen sammenhæng mellem mobiltelefon brug og hjerne tumorer. (Se Reference 5)

Kirurgi og strålebehandling

Stråling er en almindelig form for hjernen kræftbehandling. Men patienter viste en bedre overlevelse og livskvalitet, når strålebehandlingen blev kombineret med kirurgi. (Se Reference 3)

Opdagelsen af behandlinger

Ud over at indføre kirurgi sammen med stråling, er eksperimenter af andre behandlingsmuligheder blevet udført på patienter, der ikke reagerer på konventionel behandling. I 1993, blev herpes genterapi indført, hvor tumorceller vil blive smittet med herpes og derefter behandlet med herpes narkotika. (Se Reference 4). En anden revolutionerende behandling anvendes DNA forstyrrelser med stoffet temozolomide for at forhindre kræftceller i at gengive. (Se Reference 6)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com