Logoer for sikkerhed

07/13/2010 by admin

Logoer for sikkerhed

En række af logos betyder forskellige ting kan ses i steder, du ofte besøger. Hver logo eller symbol er designet til at advare folk passerer gennem for at være forsigtig. Specifikke logoer er designet til næsten enhver form for offentlig sikkerhedsrisiko, så det er vigtigt at vide, hvad de betyder.

Biohazard

Biohazard logo er velsagtens en af de mest kendte symboler og består af tre brudt ringe danner en trekant, med en mindre brudte ring i midten af dem. Dette logo er designet til at advare folk af biologiske produkter, normalt affald produkter, der kan forårsage skade og kræver særlig pleje i bortskaffelse. Disse logoer kan findes i skraldespande på hospitaler og i visse dele af affaldshåndtering eller nukleare anlæg.

Elektrisk sikkerhed

Elektrisk sikkerhed logoer består normalt af en sort lyn i en gul trekant, selvom der kan være forskellige farvevariationer. Disse skilte advarer om muligt elektrisk stød, hvis nogen gør kontakt med et objekt, og de kan findes i nærheden af jernbanespor, kraftværker og El-hegn.

Vådt gulv

"Våde gulv" logoer er selvforklarende. Disse logoer advarer om et gulv, der har enten bare blevet mopped eller voks eller har haft væske spildt over det hele. De advarer vandrere være mere forsigtige, så de ikke slip og skade sig selv. Disse logoer skildrer ofte en figur under midten glide i en trekant, med "Forsigtighed" og "Våd gulvet" typisk trykt på skiltene.

Hårde Hat områder

En "Hard Hat området" logo består normalt af disse ord trykt med store bogstaver sammen med "Forsigtighed" eller "Fare." Disse logoer advare af områder hvor der er faldende vragrester, normalt på byggepladser, hvor værktøjer og udstyr kan falde på løs bestyrelser, som kunne alvorligt skade nogen nedenfor, der ikke iført en beskyttende hårdt hat,

Brandfarligt materiale

"Brandfarlige materiale(r)" logo har en simpel tegneserie flamme, normalt på et trekantet eller diamant-formede tegn. Disse logoer advare besøgende at der kan være udsat for brand kemikalier eller materialer til stede og til at være forsigtige med ting som lightere eller tændstikker. Disse logoer kan findes overalt du se brændbare materialer og er ofte på siden af propan tanke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com