Patientuddannelse - Kegel øvelser

01/31/2012 by admin

Kegel øvelser er en specialiseret række beslutningsforslag sigter mod at styrke musklerne i bækkenbunden. Sammen, giver disse muskler funktionel støtte til blære, tarm og livmoder. Kegel øvelser anbefales typisk under graviditeten, og kan bruges til at forhindre eller forbedre symptomer i en række medicinske tilstande.

Potentielle fordele

Din læge kan anbefale du udføre Kegel øvelser for en række årsager. Gravide kvinder, der udfører disse øvelser regelmæssigt kan hjælpe væsentligt reducere deres ubehag i måneder lige inden levering. KEGELS kan også hjælpe dig med at undgå de midlertidig inkontinens, der sommetider kommer med graviditet og fødsel.

Kegel øvelser kan standse eller vende vanskelighederne med bækken orgel prolaps---den unormale nedstigning af interne strukturer mod skeden. Lignende fordele kan opnås, hvis du lider af inkontinens. Din læge kan derudover foreslår disse øvelser som en del af et hele spektret tilgang, hvis du er en kvinde, der har svært ved at nå orgasme.

Isolere dine bækkenbundsmuskler

Ifølge U.S. National Library of Medicine og National Institutes of Health, kan det være lidt tricky at præcist isolere dine bækkenbundsmuskler. Fælles fejl i teknik omfatter stramme musklerne i lår eller maven i stedet fører til eventuel forværring af eksisterende symptomer.

For at blive fortrolig med sammentrækning af de rigtige muskler, øve de mere almindelige handlinger involveret i frivilligt afskære din urin flow. De samme muskler, der tillader disse handlinger bruges til at udføre Kegel øvelser. Mens afskære din urin flow er nyttige i denne sammenhæng, bør du ikke sædvanligt foretage Knibeøvelser med en fuld blære, eller mens du tisser. Prøve en alternativ metode til at identificere de rigtige muskler, som indebærer at placere en finger i skeden eller endetarmen og kontraherende dine muskler omkring den.

Dine træningspas

Tøm blæren før du begynder en session af Kegel øvelser. Efter gør indeværende, sidde eller ligge ned på ryggen. Når du er komfortabel, vil du praksis kontraherende og frigive dine bækkenbundsmuskler for en tid bestemmes af din læge. I første omgang kan du blive bedt om at holde dine muskler henslængt i tre sekunder og derefter slappe af med en tilsvarende periode af tid. Du vil typisk udføre disse sammentrækninger i sæt af 10, tre gange i løbet af dagen. Over tid, øge mængden af tid i hver muskelsammentrækning og frigivelse. Mayo Clinic foreslår 10-sekunders intervaller som en passende målet.

Resultater og yderligere overvejelser

Du kan begynde at se resultaterne af dine øvelser i en periode på fire til seks uger. Selvom Kegel øvelser kan udføres under de fleste daglige omstændigheder, fordele vil variere alt efter en række omstændigheder. Konsultere din læge for at lære som tidspunkter af dagen vil være mest effektiv for dig. Din læge kan også foreslå du praksis hurtig Kegels---som kan hjælpe dig med at stoppe en uventet urin flow--- eller mini-Kegels, som indebærer, at ordregivende og afslappende dine muskler rytmisk som du tælle ned en række tal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com