Hvad kræft gør dig hoste blod op?

07/25/2010 by admin

Blødning fra munden er ikke altid en grund til alarm. Du måske bløder fra munden hvis du bide tungen eller din læbe. Dog er der en forskel mellem blødning fra munden og hoste blod op. Hoste blod op kan betyde du har en alvorlig sygdom, såsom lungekræft.

Kendsgerning

National Cancer Institute (Se Reference 3), anslår var der 159,390 dødsfald af lungekræft i USA i 2009.

Lungekræft

Hoste blod op er en af advarselstegn af lungekræft. Ifølge American Lung Association (Se Reference 1), lungekræft er en ondartet tumor vokser i lungerne. Patienter med lungecancer udvise ofte blodet fra deres lunger eller luftveje. Hoste blod op betyder ikke altid, du har lungekræft, men det bør ikke ignoreres.

Typer

Lungekræft er mere end bare en sygdom. Efter lungekræft: The fakta (Se Reference 2), tre typer af kræft udvikle sig i lungerne eller brystet. De er: små-karcinom, ikke-småcellet karcinom og Mesotheliom. Alle tre kan forårsage patienter til at hoste blod op.

Småcellet karcinom

Denne type tumor har celler, der er små og svage. Det vokser hurtigere end andre former for lungekræft, normalt spredning til blodbanen og lymfekirtlerne i de tidligste stadier. Rygere er berørt af denne type svulst oftere end ikke-rygere.

Ikke-småcellet karcinom

Ifølge National Cancer Institute (Se Reference 3), der er forskellige typer af ikke-småcellet karcinom. Celler af hver type spredt sig og vokse på forskellige måder. Den eneste måde at vide, hvilke ikke-småcellet karcinom er at undersøge celler under et mikroskop.

Mesotheliom

Mesotheliom starter i cellerne denne linje dele af kroppen. Det udvikler sig normalt i brysthulen eller maven, og derefter spreder sig til lungerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com