Sæsonbestemt allergisymptomer

11/09/2011 by admin

Syge af sæsonbetinget allergi har symptomer kun under en bestemt del af året. Foråret og efteråret er de to vigtigste sæsoner at have sæsonbetonet allergi, fordi det er på dette tidspunkt, at planter selvbestøvende. Pollen eller en anden allergen kommer i kontakt med og irriterer slimhinderne. Mange af symptomerne på sæsonbetonet allergi er svarende til en kold, så det er vigtigt at kende forskellen, når der træffes beslutning om en behandling.

Løbende næse

Det mest almindelige symptom på sæsonbetonet allergi er irritation af bihuler, hvilket gør dem kløende. Dette fører til nysen, løbende næse og overbelastning.

Kløende øjne

Rød, kløende og rindende øjne er et fælles symptom på sæsonbetinget allergi.

Kløende halsen

Lejlighedsvis, vil mennesker med sæsonbetonet allergi have en hals eller ører der klør intenst.

Vejrtrækningsproblemer

Vejrtrækningsproblemer kan være et symptom på sæsonbetonet allergi herunder hvæsen, åndenød og astma.

Udmattelse

Sæsonbetinget allergi kan forlade dig følelsen udmattet, skyldes delvis at dehydrering forårsaget af løbende næse og øjne. Det er vigtigt at drikke masser af væske, hvis du har sæsonbetonet allergi. Ingen feber er forbundet med sæsonbetinget allergi.

Forebyggelse/løsning

Sæsonbestemt allergisymptomer kan behandles med medicin, herunder antihistaminer. Hvis sæsonbetonet allergi er svær, kan du få receptpligtig medicin eller gennemgår immun terapi (også kendt som allergi skud) for at hjælpe med at finde lindring.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com