Hvad er forskellen mellem Byetta & Lantus?

11/16/2011 by admin

Der er mange stoffer på markedet at kontrollere diabetes, herunder insulin og andre produkter, der hjælpe med at stabilisere blodsukker. Her er en sammenligning af to produkter, Byetta og Lantus.

Beskrivelse

Byetta er en medicin anvendes til at stabilisere blodsukker, ud over insulin hos personer med diabetes. Lantus er en injicerbar, langtidsvirkende insulin produkt.

Producenter

Byetta er fremstillet af Amylin Pharmaceuticals og Lilly USA, Inc. Lantus er fremstillet af Sanovi-Aventis.

Brug

Byetta er beregnet for voksne med Type-2 diabetes. Lantus er beregnet til personer over en alder af seks med Type 1, eller voksne med Type-2 diabetes.

Bivirkninger

Bivirkninger af Byetta omfatter kvalme, diarré, følelse af nervøsitet, hovedpine og syre. Mulige bivirkninger af Lantus omfatter hypoglykæmi, allergiske reaktioner, injektion site reaktion og udslæt.

Kontraindikationer

Ifølge den Food and Drug Administration, bør Byetta ikke anvendes af personer med nedsat nyrefunktion eller af dem, der har haft allergiske reaktioner over for narkotikas ingredienser. Lantus bør ikke anvendes af personer med en overfølsomhed over for Lantus eller dets komponenter, ifølge patientens oplysninger fra producenten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com