Hvordan man behandler Acne uden receptpligtig medicin

06/12/2010 by admin

Mange lider af acne antager, at det eneste svar på deres tilstand er beskydningen penge for dermatologi besøg og barske receptpligtig medicin. Det kan synes, at jo mere alvorlig sag acne vises, jo mere alvorlig en behandling er forpligtet til at lindre symptomerne og at forhindre fremtidige flare-ups opstår; dog huden er et følsomt organ og fortjener Skånsom pleje. Mange naturlige behandlinger er tilgængelige for effektivt at behandle mennesker i alle aldre, der udholde ubehag og forlegenhed af alvorlige break-outs.

Instruktioner

Hold dit ansigt ren

• Vask dit ansigt med en mild facial cleanser, og brug en vaskeklud til at aftørre enhver fugt tilbage på din hud. Vask dit ansigt mindst to gange om dagen (når når du vågner op og igen før du går til at sove) vil holde den overskydende olie ud af din hud og vil hjælpe med at forhindre dine porer fra få unødigt tilstoppet af snavs og forurening, der opstår i løbet af dagen. Hvis du har meget fedtet hud, overveje at vaske dit ansigt en tredje gang i løbet af dagen, måske til frokost eller middag. Du kan bruge de mest fantasifulde acne cremer tilgængelige, men hvis dit ansigt ikke forblive clean, så dit dyre behandlinger vil være kontraproduktiv.

• Fugtes en vat med en ansigtsbehandling toner, der indeholder salicylsyre, (som hjælper til at skifte ham ud døde færdighed celler, svarende til hvad sand papir gør at træ). Denne ingrediens er et fremragende alternativ for mennesker, der er allergiske over for benzoylperoxid. Du vil vide, du er allergisk over for benzoylperoxid, hvis dit ansigt bliver rødt, brænder og peels når du bruger den. Toneren kan du fysisk se, hvis du har nogen dvælende snavs på dit ansigt. Feje vat over dit ansigt, og sørg for at komme ind i krinkelkroge af din hårgrænse, næse krølle og lavere kæbelinien. Kig på vat; Hvis du kan se snavs eller make-up rester, fugtes en anden ren vat med toneren og feje det over dit ansigt igen. Gentag indtil nogen mere snavs vises på vat.

• Anvende til dit ansigt en ansigtscreme med over-the-counter rynke reduktion/forebygge egenskaber. Glykolsyre, en type af alpha hydroxy, er en almindelig ingrediens i disse typer af cremer til at hjælpe med at fremskynde cellefornyelsen. Din hud vil drage fordel af bistand fra blid produkter, der hjælper huden fornyer sig selv. Mange gange, acne former fordi huden er har svært ved at slippe af med de gamle hudceller. Tilføje overskydende olie og snavs, dvælende til gamle hudceller, der bliver fanget inde i dine porer, og du får en bums. Din hud forsøger at bekæmpe de ubudne gæster og kan bringe til redning hvide blodlegemer, som forvandles til den hvide pus, du kan se inde i en bums.

Justere kroppen indtager

• Følge nogle grundlæggende retningslinjer, mad og ernæring. Spise fødevarer med højt i beta-caroten, som gulerødder, græskar og cantaloupe, og spise fiber-rige fødevarer gerne fuldkorn, rodfrugter, linser og bønner. Desuden begrænse dit indtag af sukker, olier, hydrogenerede (transfedt) og stegt mad.

• Overveje nogle flydende forslag. Drikke en større mængde filtreret vand hver dag vil hjælpe huden til at skylle ud acne-skærpende urenheder. Desuden kan begrænser indtagelse af stimulanser, alkohol og koffein, hjælpe akne hud.

• Prøv vitaminterapi. Visse vitaminer hjælper kroppen med at holde afbalanceret og kan hjælpe huden med at holde porerne klar, også. Zink; chrom kosttilskud og vitaminer A, E og B-6 alle bidrager til et sundt udseende teint.

• Tage hensyn til nogle naturlægemidler anbefalinger. Solbær frøolie, natlysolie olie og tea tree olie hjælper huden til at beskæftige sig med urenheder, samt echinacea, calendula og goldenseal. Derudover kan kinesiske urter, såsom cnidium frø og kaprifolium blomst, bidrage til acne symptomer at stilne.

• Prøv indre udrensning. Akne kan også drage fordel af tarm udrensning, nyre rensning og leveren rødmen. Disse foranstaltninger vil bidrage til at frigøre kroppen fra toksiner og andre affaldsstoffer, der ofte holder kroppen tilstoppet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com