Typer af naturlige urter & hvad de bruges til

07/10/2011 by admin

Typer af naturlige urter & hvad de bruges til

Ifølge UKs nationale Institut for medicinsk Herbalists, "medicinsk herbalists træne i mindst tre år, modtage botaniske og medicinsk uddannelse, og overholde en streng adfærdskodeks." Disse fagfolk er blandt dem, der studerer naturlige urter, en praksis, som daterer tilbage til oldtiden. I dag, kan folk dyrke deres egne urter til kulinariske og medicinske formål, eller find dem på apoteker og wellness butikker. Ved hjælp af nogen af hundredvis af naturens helbredende planter kræver en ivrig forståelse af deres sande funktion, potentielle farer og hvad plantedele at bruge.

Grundlæggende

Urter kommer i forskellige rede former såsom tørrede blade, infusioner, sirup, tinkturer og pulvere. Komprimerer og omslag kan være fremstillet af forskellige urter, også. De forskellige dele af planter, som anvendes omfatter blade, stilke, rødder, løg, bark og blomster. For at forberede naturlægemidler kræver uddannelse, viden og færdigheder, som nogle mennesker fejlagtigt antager, de kan indsamle fra at læse et par artikler i tidsskrifter eller online. Anvende forsigtighed og sund fornuft, når der beskæftiger sig med urter, eller hvis du ønsker at lære mere om urtemedicin, kontakt en kvalificeret herbalist.

Kulsukker

Symphytum officinale, eller kulsukker, er en frodig og smuk plante i haven. Længe anvendt til healing sår, sår og forbrændinger, er Kulsukkers helbredende egenskaber afspejlet i anlægget selv. Når det er skåret eller brudt, regrow nye planter let fra roden stykker. De spire overalt og spredes, hvis ikke høstet et par gange om året. Kulsukker er også bruges internt, til at støtte fordøjelseskanalen, urin og respiratorisk systemer.

Hvidløg

Det botaniske navn for hvidløg er Allium sativum. Du har sandsynligvis kogt med det, især hvis du forberede Mediterranean-baseret madopskrifter. Men hvidløg har helbredende egenskaber, også. Hvidløg forbedrer hjerte-kar-sundhed, kan sænke blodtrykket, stabiliserer blodsukker, reducerer kolesterol, og forbedrer hjertefunktion. Fordi Hvidløg hjælper med at opbygge immunsystemet, er det også betragtes som et vigtigt element for kræft og andre sygdomme. Vokser det i din egen have er ganske simpelt og du kan høste mange pærer fra et relativt lille rum.

Fødedygtige år

Længe siden, i kulturer rundt om i verden, blev jordemødre respekteret som dem, der vidste meget om brugen af urter til at hjælpe kvinder i deres childbirthing år. Fra første menstruation til overgangsalderen var urter til rådighed og anvendes med succes. I dag, mange moderne licens, certificeret og sygeplejerske-jordemødre, samt doulas (fødsel assistenter), hjælpe kvinder under graviditet, arbejdskraft og efter fødslen. Ud over en sund kost og motion regime, kombineret med regelmæssige prænatal vists, er fælles urter kvinder kan bruge brændenælde, Rødkløver, hindbær blade, peppermint og kamille som te eller urtete. Calendula hjælper med følsom hud og andre spørgsmål. Kontakt din jordemoder, farmaceut eller læge for især råd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com