Årsager til personlige værnemidler

01/18/2012 by admin

Årsager til personlige værnemidler

Personlige værnemidler er en industri sigt, der typisk refererer til enhver type af beskyttende udstyr bruges til at beskytte hoved, øjne, ører, hænder, arme, ben, fødder og åndedrætsorganerne et berørte arbejdstagere, ifølge den sunde arbejder bor hjemmeside. Når de anvendes korrekt og hensigtsmæssigt, er personlige værnemidler effektiv i bevogtning arbejdstagere fra forskellige farer.

Anvendes som en sidste mulighed

Personlige værnemidler, bør ikke men yderst effektiv i beskyttelse af arbejdstagere i de fleste tilfælde, ses som den ultimative løsning til et sikkerhedsmæssigt problem. Personlige værnemidler er kun en del af en omfattende arbejdstager sikkerhed program. I virkeligheden, siger Princeton Universitet, at personlige værnemidler bør anvendes som en sidste udvej for at beskytte arbejdstagerne, efter bestræbelser på at bruge engineering eller administrative kontrol for at fjerne en arbejde risiko ikke helt beskytter en arbejdstager fra potentiale til skade.

Øjne

Brug af personlige værnemidler til en arbejders øjne er udbredt i industrien. Sikkerhedsbriller, beskyttelsesbriller og ansigt skjolde bruges når farer såsom virkninger til øjet, sprøjt kemikalier, flyvende vragdele eller stråling fra aktiviteter såsom svejsning ikke kan kontrolleres eller undgås på anden måde.

Hoved

Hovedet er en sårbar del af kroppen i mange konstruktion og industrielle applikationer. Forskellige stilarter af hovedet beskyttelse er slidte, men hovedet beskyttelse bruges primært til tre almindelige risici. Farerne ved at være ramt i hovedet af et objekt i bevægelse, slående hovedet mod en stationær genstand eller kontakt med elektricitet er alle beskyttet af forskellige typer og stilarter af hårde hatte.

Ører

Personlige værnemidler til ører er ikke beregnet til at beskytte det ydre øre, men snarere det indre øre og beskytte arbejdstagerne mod arbejdsbetinget høretab. Høreværn kommer i forskellige stilarter, men især øre propper eller ørevarmere bruges til at beskytte arbejdstagerens hørelse når de udsættes for erhvervsmæssig støjen ved et niveau på 85-90 dB pr. otte timers skift.

Hænder

Hænder er beskyttet på arbejdspladsen på forskellige måder, men brug af personlige værnemidler til hænder kommer i form af en handske. Handsker kan bruges på forskellige måder, afhængigt af faren stødt og stil og karakteristika af handsken bliver slidt. Handsker kan beskytte mod slid, rifter, punktering, varme, kulde og stråling.

Åndedrætsværn

Åndedrætsværn en af de mere komplicerede former for personlige vaernemidler. Det er dedikeret til at beskytte arbejdstagerne mod alvorlige farer på arbejdspladsen, der kan være til stede fra støv, dampe og gasser. Når disse farer ikke kan fjernes fra arbejdspladsen af ordentlig ventilation, der åndedrætsværn bruges til at filtrere forurenende stoffer eller give ren luft for arbejderen at trække vejret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com