Virkningerne af proteinbarer

09/16/2011 by admin

Proteinbarer er et kosttilskud, der er almindeligt anvendt af bodybuildere og sportsfolk. Anses for at være en afgørende tidsbesparende og ernæringsmæssige støtte af atleter, der lever travle liv, tillader proteinbarer dig at modtage nødvendige næringsstoffer i en praktisk og effektiv måde. De forskellige typer af proteinbarer levere vigtige næringsstoffer, der forbedrer din generelle sundhed og fysiske præstationer.

Muskelvækst og fedt tab

Valleprotein, den vigtigste ingrediens i mange førende proteinbarer, har vist sig at øge muskelmassen masse og støtte i at tabe sig, især med hensyn til fedt tab. Forbruge proteinbarer sammenholdt med intens fysisk træning at opbygge lean muskelmasse "til meget højere priser," ifølge pris plov. Barer med valleprotein, i stedet for valleproteinisolat, findes for at være særlig nyttigt i tilføjer lean muskel masse.

Recovery og energi

Ud over at have et højt proteinindhold, optage de fleste proteinbarer også vigtige næringsstoffer, herunder vitaminer, fedtstoffer, kulhydrater og minerals at ophjælpe kroppen i muskel opsving og samlede energi vedligeholdelse. Ifølge tror muskel er proteinbarer med et højt protein indhold og moderat til høje indhold af kulhydrater ideelle for atleter, der ønsker at specielt støtte deres energiniveau. Hvad angår muskel opsving giver forbrugende proteinbarer umiddelbart efter intens træning din muskelvæv til at gemme kulhydrater (glykogen), hvilket gør for en forbedret opsving.

Negative bivirkninger

Nogle personer opleve mindre bivirkninger, når man spiser proteinbarer. Ifølge Bodybuilding For dig, kunne indtager for meget valleprotein potentielt forårsage skade på din leveren. Der er debat om dette, men som pris plov at skade din lever fra proteinbarer er en "almindelig misforståelse." En høj-protein kost rejser kvælstof niveauer i kroppen, så det er vigtigt, at du drikker masser af vand mens man spiser proteinbarer på en regelmæssig basis. Personer, der er laktose intolerant kan gavne klistrer til protein barer lavet med valleprotein isolere, som indeholder mindre end én procent laktose, i stedet for fem-seks procent, at whey protein koncentrat indeholder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com