Hvordan til at designe en hofte Joint

09/18/2011 by admin

Hvordan til at designe en hofte Joint

Hoften er en vital join i human locomotion. Det væsentlige, design er en bold og socket, tillader hofteleddet at bevæge sig i flere retninger efter behov. Akut skade, arthritic forandringer eller simpel slid kan resultere i permanente skader til bolden og sokkel, der er hofteleddet. Ortopædiske kirurger, der specialiserer sig i hofte bruge principperne om biomekanik, når designe deres hofte udstyr.

Instruktioner

Menneskeskabte bold og socket joint

• Oprette en metal stik inde i bækken for udskiftning af hofteleddet. Sandsynligvis er sket skade inden for denne del af hofteleddet, så det er ofte nødvendigt at implantere en metal "stik" til at erstatte den oprindelige som blevet dysfunktionelle.

• Placer en dæmpning liner inde i metal stikket. Denne foring tjener det samme formål som brusk, som er at tillade glat rotation inden for hofteleddet bolden og sokkel. Denne foring består traditionelt af plast, men mange kirurger bruge nu metal til dette formål.

• Oprette "bolden" del af den nye hofteled. Denne metal stykke skal passe i den førnævnte metal stik. Ball's størrelse bør tillade det ubesværet rotere inden for fælles, men det skal være stor nok til at minimere risikoen for forstyrrelser.

• Vedhæfte en metalstang til bolden fra trin tre. Denne stang vil blive indsat i patientens lårbenet, som er knoglen forbinder benet til bækken. Stangen skal være lang nok til at give stabilitet og styrke til den nye hofteled.

Tips & advarsler

  • Denne procedure kræver avanceret medicinsk uddannelse og bør kun udføres af en erfaren ortopædkirurg. Formålet med denne artikel er at støtte i at forstå din kommende hofte udskiftning.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com