Hvad er virkningerne af indstillingen mål for højt?

09/07/2011 by admin

Mål er en nyttig praksis. Mål skitsere, hvad du vil opnå og ofte tilbyde en tidsramme. Mål, der er for høj, men kan have alvorlige bivirkninger-selv hvis målet er uopnåeligt på grund af faktorer, som du ikke kan kontrollere. Et mål, der er for høj kan være ødelæggende, fysisk og mentalt.

Negativ opførsel

Mål, der er indstillet for højt kan sparke off en masse negative adfærd, ifølge "Business Week" magazine. Du kan ende op smide almindelig sund fornuft og endda fælles høflighed ud af vinduet, gør hvad det tager for at opnå de uopnåelige og urealistiske mål. Disse adfærdsmønstre kan omfatte udøver uetisk praksis, træde på andre til at opnå du egen succes, og et stejlt nægter at samarbejde med nogen. Du kan også ende med at tage store og unødvendige risici. Mål, der er for høj kan blive din besættelse, hvilket gør dit fokus så smalt, at du er i stand til at tænke på eller arbejde på noget andet end at nå dit mål.

Depression

Mens et mål, der er indstillet for højt ikke kan være en umiddelbar årsag til depression, kan det helt sikkert tjene som baggrund årsag, ifølge Tom G. Stevens, forfatteren af "Du kan vælge at være glad." At fastsætte et mål for højt, og efterfølgende ikke nå det, kan sende dig ind i en nedadgående spiral. Mangler målet er efterfulgt af en følelse af fiasko, utilstrækkelighed og ulykke. Spiralen kan vokse, forårsager du til at opgive alle mål. Dette efterlader dig i hvad Stevens kalder "mål-mindre støvsuger." Dette vakuum, hvor motivation, ambitioner og mål er uddød, bliver den umiddelbare årsag til depression.

Angst

Sætte mål for høj kan påvirke andre områder af dit helbred. Mål, der er for høj kan føre til angst, ifølge The Irish Times avis. Angst kan føre til depression, stress og et væld af andre bivirkninger. Psykiske symptomer på angst omfatter at være på kant, irritabel og har problemer med at koncentrere. Fysiske symptomer omfatter søvnproblemer, hovedpine, muskelsmerter og spændinger, rysten, trækninger, svimmelhed, kvalme, hedeture, svedtendens og en dunkende og racing hjerte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com