Hvad er Ritalin?

06/23/2010 by admin

Hvad er Ritalin?

Mange mennesker, især forældre til børn, der netop er blevet diagnosticeret med opmærksomhed underskud lidelse (ADD) eller attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), spekulerer på, hvad Ritalin. Ritalin er en af de mest ordineret medicin til at behandle både ADD og ADHD, og har eksisteret i meget lang tid. På sit bedste giver Ritalin disse børn gaven at være i stand til at fokusere og få kontrol over deres organer.

Identifikation

Ritalin er et varemærke for det generiske lægemiddel methylphenidat. Andre navne for det samme stof omfatter Concerta, Metadate og Methylin. Ritalin er et stimulerende medicin, der er kun tilgængelig ved recept. Medicinen påvirker den måde, hjernen og nervesystemet fungerer i forhold til impulskontrol og hyperaktivitet. Af denne grund, er narkotika ofte ordineret til behandling af opmærksomhed underskud lidelse (ADD) og opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD), og narkolepsi.

Fordele

Når det gives i den korrekte dosis, kan Ritalin hjælpe en hyperaktive barn organ kontrol, som kan forbedre mange aspekter af barnets liv, især i skolen og i samspil med jævnaldrende. Ritalin kan også aktivere et barn med ADD eller ADHD til at fokusere, som kan resultere i mindre frustration i forsøget på at fuldføre lektier, lektier og tests. Selv om Ritalin er et stimulerende, beroliger at stoffet faktisk ned et barn med ADHD.

Effekter

Desværre kan Ritalin har bivirkninger. To af de mest almindelige bivirkninger ved at tage Ritalin er en nedsat appetit og søvnløshed. Nedsat appetit kan være problematisk for børn, der har brug for at spise en sund kost for at fortsætte med at stige i et sundt tempo. Overtage en langsigtet Ritalin kan bremse et barns vækstraten.

Advarsel

Børn med hjerte problemer bør ikke tage Ritalin. Stimulanser som Ritalin har været knyttet til pludselig død hos børn med underliggende hjerte problemer. Aldrig dobbelt op på denne medicin, fordi en overdosis af Ritalin kunne være fatalt. Ritalin bør ikke tages på samme tid, som nogle andre typer af narkotika, så sørg for at give lægen en liste over alle andre medikamenter, som du bruger før du tager Ritalin.

Overvejelser

Mange forældre kæmper med at give Ritalin til deres barn med ADD eller ADHD eller ej. Mens Ritalin kan have nogle frustrerende bivirkninger, opvejer at fordelene risiciene for mange børn. Du ser et barn, der aldrig har haft fokus på at fuldføre en opgave pludselig har evnen til at udføre opgaverne er en gave.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com