Aspartam & vægttab

11/21/2011 by admin

Aspartam & vægttab

Dieters finde ofte de kæmper en tabt kamp mod deres søde tand. Hvis du er fristet til at spise produkter indeholdende aspartam i stedet for sukker---at skære kalorier samtidig stadig have desserter og andre søde fødevarer---du kan blive overrasket over at finde ud af, at aspartam kan faktisk gøre du spiser flere kalorier end før.

Hvad er det?

Aspartam er et kunstigt sødestof findes i mange fødevarer og drikkevarer, såsom diæt sodavand, tyggegummi og bagværk. Det er også markedsføres under varemærkerne lige og NutraSweet.

Funktion

Mange mennesker forbruge produkter, der indeholder aspartam, eller bruge det mens madlavning, da det ikke indeholder kalorier, der virkelige sukker gør, men stadig giver mulighed for en sød smag. Mange "light" produkter, der indeholder aspartam eller andre kunstige sødestoffer, og nogle af de fælles vægttab produkter, såsom kost shakes, indeholder det så godt.

Forskning

En undersøgelse fra 2004 af International Journal of Obesity fandt, at kunstige sødestoffer kan narre din krop, gør du tror, søde fødevarer indeholder færre kalorier end de rent faktisk gør. Ifølge WeightLossEssentials.com, udløse kemikalier i aspartam også frigivelse af insulin. Indtagelsen af denne kunstige sødestof kan øge sukker cravings--- og appetitten, også.

Bivirkninger

Ud over komplicerende dit vægttab indsats, er der andre potentielle bivirkninger ved at indtage aspartam. Ifølge The sundere liv hjemmeside frigivet US Department of Health and Human Services en liste over mulige bivirkninger fra aspartam i 1994, herunder migræne, anfald, astma, gigt og vægtøgning. Aspartam synes at føre til nok symptomer, at det kunne betragtes som en sygdom i sig selv, websiden har gjort gældende.

Overvejelser

Hvis du har en sukker trang, kan det være bedst at have en lille smule af noget sødt, der ikke indeholder en kunstig sødestof, at føler sig mere tilfredse og ikke risikere nogen ubehagelige bivirkninger. Konsultere din læge for at finde en kostplan, der virker for dig, og diskutere de mulige farer af nogen kunstige sødestoffer er du interesseret i at bruge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com