Mundaflæsning instruktioner

11/22/2011 by admin

Tab af hørelse er et udbredt problem. For personer med høretab er læbe læsning teknikker eller tale læsning en nødvendighed for forståelsen. Det er processen med at fortolke tale ved at observere højttaleren læbe, tungen og ansigts bevægelser. Folk uden at høre problemer ubevidst udnytte læsning af læber og og ansigtsudtryk når decifrere daglige samtaler med andre. Der er forskellige muligheder for at lære færdigheder i læbe læsning.

Nødvendigheden af Lipreading

Lipreading er en nødvendighed for den tunghøre eller døve. Det er langt mere besværligt at skrive når lipreading tilstrækkeligt. Dog er kun 30-40% af talte ord let tydes. Dette kan medføre misforståelser. Det er bydende nødvendigt for mundaflæsning færdigheder til at blive mere udviklet og defineret for at tage væk frustration faktoren. Nogle børn læbe læse helt naturligt, mens andre skal uddannes. Talepædagoger kan være nyttigt for børn i denne henseende.

Lipreading instruktion

To af nøglerne til at læbe læsning instruktion er gentagelse og tålmodighed. Dette muliggør snørklede og stikord munden bevægelser til at være mere grundigt undersøgt og forstået. Prøv at begrænse unødvendig støj i baggrunden; Det kan hæmme forståelse for dem, der har cochlear implantater eller høreapparater. Hver af erfaringerne, læbe læsning kan inddrage praksis og/eller prøvning. I praksis mødested vælger personen en sætning eller et ord der skal bruges. De kan derefter praksis læbe læsning det så meget som de ønsker. Læbe læsere kan derefter testes på aptitude. Test indebærer brug af computere, med læbe læseren reagerer på hvad er blevet sagt ved at klikke på den relevante knap på computeren. Hvert svar gemmes på computeren. Der er en bred vifte af computer softwareprogrammer at vælge imellem, hvor læbe læsning kan blive undervist i komfort i hjemmet.

Være opmærksom på behovene i de svært hørehæmmede

Det er vigtigt for folk at være følsomme og imødekommende, når i selskab med en person med mild til svær hørenedsættelse eller døvhed. Det er nyttigt at holde deres behov i tankerne ved at udnytte ansigtsudtryk så meget som muligt når i selskab med hørehæmmede. Også, ikke taler for højt eller over overdrive når du taler. Prøv at placere dig selv hvor belysningen er godt for bedre helhedsindtryk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com