Hvordan man forebygger Heat Udslæt

12/31/2010 by admin

Varmen sommer kan få temmelig uudholdeligt på tidspunkter og det kan skabe ravage på din hud. Sunburns er ikke det eneste problem, du kan støde på i dette vejr, varme udslæt kan være lige så hvis ikke mere smertefuldt. Ved at følge tips nedenfor du muligvis reducere dine chancer for at få en varme udslæt.

Instruktioner

Hvordan man forebygger Heat Udslæt

• Støv din krop med majsstivelse. Majsstivelse vil absorbere fugt på din krop og lad det tørre. Sørg for at komme ind i alle sprækker. Vi har tendens til at svede mere i disse områder. Brug ikke talkum, det kan irritere dine lunger.

• Bære løstsiddende og let tøj. Bomuld er den foretrukne stof. Iført stramtsiddende tøj fælder varme og får dig til at svede. Ved at bære løst tøj er du tillader mere luft at komme til din hud, som vil hjælpe med at holde dig tør.

• Holde cool. Hvis det overhovedet er muligt, blive indendørs i værelser med aircondition. Hvis du ikke har aircondition vil så fan gøre pænt. Hvornår udenfor bør du vælge for at bo i et godt - skraverede område. Hvis du skal gå udenfor, så undgå at være ude i løbet af de hotteste tidspunkt på dagen, der er om eftermiddagen.

• Tage en kølig bruser eller badekar og ændre dit tøj, hvis de bliver fugtige. Bruseren hjælper køle kroppen og ændring af tøj holder dig tør. Sørg for at tørre ud grundigt efter dit brusebad eller badekar.

• Drik masser af vand. Vand hjælper med at holde din krop fra overophedning. Drikke briller ca seks til otte en dag mere hvis du er aktiv. Undgå at drikke alkohol eller koffein, de dehydrere din krop.

Tips & advarsler

  • Holde sig ude af solen fra 10: 00 til 14: 00 når solens stråler er på deres stærkeste. Hvis du er udendørs i løbet af denne tid, ophold i skyggen og fugte ofte.
  • Hvis du gør udvikler en varme udslæt og det ikke går væk efter et par dage eller er til stede med andre symptomer, straks kontakte en læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com