Instrumenter, der anvendes i fødslen

10/28/2016 by admin

I ethvert hospital levering rum finder du en bred vifte af medicinske instrumenter. Mange er der så de læger og sygeplejersker kan nå dem hurtigt i tilfælde af fødslen har uventede komplikationer. Nogle bruges på hver fødsel, og nogle bruges kun til vanskelige fødsler.

Føtal skærme

Føtal skærme bruges under graviditeten og i hele levering. De kan opdage stress ved at overvåge puls hos fosteret. Under fødslen, kan de også overvåge de uteruskontraktioner. De fleste hospitaler og birthing Centre bruger elektroniske føtal overvågning. Der findes to typer: eksterne og interne. Eksterne føtal skærme er spændt fast til maven. Et eksempel på en sådan anordning bruger Doppler (ligesom vejrradar) til at registrere puls hos fosteret. En anden enhed måler længden af arbejdskraft sammentrækninger og mængden af tid mellem dem. En indre Dataskærm er en anden mulighed og er normalt kun bruges når det er angivet af oplysninger, der indsamles fra den eksterne skærm. Det bruger en elektrode, der er passeret gennem skeden ind i livmoderen og sættes på hovedbunden af fosteret. For at måle hvor stærkt sammentrækninger er, kan lægen indsætte et kateter ind i livmoderen. Dette gøres kun efter dit vand er brudt.

Ventouse

En ventouse er et instrument, der bruges til at hjælpe i fødslen. Det er ligesom en vakuum med en sugekop, der tillægger barnets hoved og hjælper ham rejse gennem fødselskanalen. Det er ikke bruges hvis barnets position er underkroppræsentation eller tværgående, eller hvis han er for tidligt. Det er en mulighed, så længe barnets hoved er trådt fødselskanalen og moderen er fuldt opspilede. Når denne procedure anvendes, kaldes det en "vakuum ekstraktion" eller et "vakuum-assisteret vaginal levering." Mor fortsætter med at deltage i fødslen ved at fortsætte med at skubbe. Det er relativt sikker og er et alternativ til at bruge pincet. Denne metode er, når moderen nærmer udmattelse, anden etape af arbejdskraft er ikke skrider, der er ændringer i fostrets puls under anden fase af arbejdskraft eller der er sundhedsmæssige overvejelser af mor--som forhøjet blodtryk, f.eks.

Pincet

Pincet bruges kan også hjælpe med en vaginal fødsel, undertiden efter ventouse ikke lykkedes. De kan hjælpe med at gøre barnets hoved og kan anvendes, hvis moderen eller barnet er nødlidende, eller hvis arbejdskraft ikke skrider. Pincet ligner salat tænger. De er buet og vugge sider af barnets hoved. De kan også være nyttigt, hvis din baby er født i underkroppræsentation holdning. Efter resten af barnets krop gør det gennem fødselskanalen, kan pincet være nødvendigt at hjælpe med hovedet.

Kirurgisk Kit

Læger og sygeplejersker bruge altid en kirurgisk kit under fødslen. Det indeholder et udvalg af ting i hver fødestuen. Dette omfatter, men er ikke begrænset til: Mayo saks, Kelly klemmer og suge pærer. Mayo saks er kirurgisk saks, der er lavet af titanium og rustfrit stål. Disse og Kelly klemmer (en buet hemostat uden tænder) bruges til at klippe navlestrengen. Suge pærer anvendes til at rense ud sekreter i barnets næse og svælg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com