Hvor er fordøjelsessystemet opretholde homeostase?

10/28/2016 by admin

Fordøjelsen

Fordøjelsen er processen en kroppen bruger til at gøre fødevarer til en brugbar kilde til energi. For mennesker og de fleste pattedyr begynder fordøjelsen i munden, hvor enzymer, at støtte i fordøjelsen er udgivet i spyt og hjælpe med at forberede mad til videre fordøjelse af mave og tarme. Syrer i maven nedbryde komplekse kulhydrater såsom stivelse, og mindre partikler er absorberet i blodbanen. Den uabsorberet partikler og derefter flytte til tyndtarmen, hvor er de yderligere nedbrudt og enten optages af tarmvæggen til straks bruges som energi eller lagres som energi reserver (fedt). Hvad der er tilbage er flyttet til tyktarmen i de sidste faser af absorption og fordøjelse, og ubrugelig affaldet er bortvist fra kroppen som ekskrementer.

Opretholde homøostase: pH Balance

Processen med fordøjelsen synes bedragerisk enkle: sagen flytter ind i kroppen og fortsætter ned et transportbånd beltlike kæde af organer, der nedbryder det helt før det blade kroppen. Endnu opretholdelsen af et sådant system er komplekst og bygger på en balance af pH og nyttige bakterier til at opretholde homøostase. Både surt og grundlæggende pHs er påkrævet på forskellige punkter i fordøjelsen at opretholde balance i løbet af processen. Spyt i munden, udgangspunktet for fordøjelsen, er kun mildt sure med henblik på i første omgang at nedbryde maden uden at beskadige tænderne eller sarte halsen væv. Maven, på den anden side skal være meget surt at kickstarte opdeling proces samt fungere som et forsvar for kroppen mod eventuelle skadelige bakterier eller andre ubudne gæster. For at balancere tingene ud på den grundlæggende side, er det vigtigt at tyndtarmen har en høj pH-værdi, fordi de fleste af de enzymer, der anvendes i fordøjelsen ikke kan fungere korrekt i et surt miljø.

Opretholde homøostase: Nyttige bakterier

Nyttige bakterier er også integreret til at opretholde homeostase i fordøjelsessystemet. Det anslås, at det gennemsnitlige menneske har omkring 500 arter af nyttige bakterier, også kendt som intestinal mikroflora, i hans fordøjelseskanalen, for det meste koncentreret i tyktarmen. Disse bakterier støtte i fordøjelsen, hjælper producere vitaminer, hjælpe med at formulere ekskrementer og beskytter mod skadelige bakterier. Når bakterier befolkning i en fordøjelseskanalen er smidt ud eller decimeret, vil værten bemærke et skift i tempo og kvalitet af fordøjelsen. Mikrofloraen arter har en positiv indvirkning på deres vært, at der er mange produkter til rådighed, for det meste yoghurt, som indeholder materiale, der understøtter intestinal mikroflora vækst og sundhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com