Hvad er Nasal Stents?

01/19/2012 by admin

Hvad er Nasal Stents?

Fødselsdefekter og traumer efter fødslen kan forårsage nasal deformationer i børn. Nogle deformationer er synlige på barnets ansigt, ligesom en læbespalte, mens andre deformationer, kan du registrere ved at observere barnets vejrtrækning. Konsultere en specialist efter afsløring af en deformation. Hvis din læge mener, plastikkirurgi er nødvendigt at korrigere deformitet, kan så dit barn have til at bære nasal stents under helingsprocessen.

Brug

Læger indsætte stenter i dit barns næse efter plastikkirurgi til korrekte forhold som choanal atresi, choanal stenose og piriform blænde. Stenter er små rør, der vil passe ind i næseborene og give støtte til brusk i healing. Stenter vil tvinge næse til at holde sin nye form og størrelse, mens dit barn heler. Læger kan enten tape eller sy stenter til næse til at holde dem på plads.

Pleje

Børn generelt har brug at bære stents for omkring 12 timer om dagen for tre måneder efter operationen. Hvis lægen syr dit barns stents på plads, så lægen vil fjerne stents efter en uge, men dit barn kan være nødvendigt midlertidigt stents derefter. For at passe stents, sted et par dråber af saltopløsning i hvert næsebor hver tre til fire timer at fjerne nasal dræning. Skyl stents grundigt under rindende varmt vand efter at fjerne dem og gemme dem i en særlig beholder.

Placere stenter

Hvis dit barn har kun at bære stents del af dagen, vil du nødt til at placere dem i og fjerne dem. For at placere stenter i, Indsæt dem sagte men fast i hvert næsebor med stent vende højre side opad. Vrikke stenten fra side til side, hvis det er nødvendigt at få det på plads. Stenten skal passe helt ind i næsebor. Hvis du er usikker på fremgangsmåden, så kontakt din læge.

Symptomer på komplikationer

Der kan være komplikationer, når dit barn bærer stents. Hvis dit barns næse begynder at køre i løbet af de første to uger, så kontakt din læge. Også, hvis dit barn kører en feber over 100 grader, bliver irritabel, udvikler et udslæt omkring området læbe eller næse, eller nægter at drikke, så kontakt din læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com