Sådan afslutte drikke kold tyrker

07/23/2010 by admin

Afslut drikke kold tyrker - hvis du vil afslutte drikke kold tyrker skal du læse dette. Afslut drikke kold tyrker betyder, at du modstå trangen til at drikke umiddelbart. Dette er den eneste sikker brand metode til at kurere trangen til at drikke. Jeg har nævnt et par skridt du skal tage, når du forsøger at afslutte drikke kold tyrker. Det kan være en meget udfordrende opgave. Viljestyrke og konsekvens er nøglen til at afslutte drikke kold tyrker og leve et langt sundere liv.

Instruktioner

• Det første skridt du skal tage når du afslutter drikke kold tyrker underrette dine venner. Fortælle alle du kender, især dem, du drikker med, at du ikke vil være omkring eventuelle arrangementer, hvor alkohol er rundt i et stykke tid og følge op på dette. De fleste venner vil forstå og vil hjælpe så meget som muligt.

• Det andet skridt at afslutte drikke kold tyrker er at få slippe af med noget alkoholrelaterede fra dit hus. Drinks, flaske, plakater, coastere... noget. Give det til en ven til at holde eller hænge på, indtil du kan modstå trangen.

• Det tredje tip til at afslutte drikke kold tyrker er at få en ny hobby. Oprette en vision væg af fem ting du altid har ønsket at gøre og sætte det i dit badeværelse (Hobbyer, rejser, jobs, biler, lære et sprog... noget). Hver gang du går på toilettet ser på det i 30 sekunder og tænke på måder at nå disse mål. Dette tjener to formål. Et er at få dit sind off sprut og den anden er at holde dig motiveret til lykke i livet.

• Når du have gik et par måneder med ud at være omkring alkohol du kan begynde at teste farvande. Gå til en venner hus eller en lille fest og hvis du kan modstå trangen. Når du opnå dette kan du flytte til større partier og endda barer. Du kan blive dd ven cirkel!


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com