Aktuel bedøvende creme til smerte

12/14/2011 by admin

Aktuel bedøvelsesmiddel cremer er ofte effektive til at lindre smerter. Der er mange typer af narkose cremer på markedet i dag, og de fleste har ingen negative bivirkninger.

Identifikation

Aktuel bedøvende creme anvendes direkte på huden til at lindre smerter. De er mest almindeligt anvendt for tilbage stammer, muskelsmerter og muskelømhed. Disse cremer giver bedøvelsesmiddel egenskaber med få bivirkninger.

Typer

Nogle af de topiske cremer på markedet anvender varme til at hjælpe med at lindre ømhed og smerter. Isnende Hot og Bengay er to af de mest populære mærker, der bruger varme. Aspercream er et aktuelt fløde, der ikke stole på varme, men det er effektive til at lindre smerter. Denne creme er lugtfri og er let absorberes ind i huden.

Effekter

De over-the-counter aktuel bedøvelsesmiddel cremer er generelt sikkert at bruge og har få bivirkninger. Dog kan recept topiske cremer have livstruende bivirkninger. Lidocain og tetracain er to fælles anæstetika bruges i receptpligtige cremer. Disse magtfulde bedøvelsesmidler kan forårsage krampeanfald, uregelmæssig hjerte slå, bremset vejrtrækning og i nogle tilfælde, død.

Overvejelser

Når du bruger en aktuel bedøvende creme, er her et par vigtige punkter at overveje. Første, desto større område, jo flere af de aktive ingredienser din krop vil absorbere. Kun bruge en aktuel creme i de områder, der er mest brug for. Hvis du har en medicinsk procedure, der kræver et smertestillende middel, Spørg din læge til at ordinere en, der er godkendt af FDA.

Advarsel

Konsultere din læge før du bruger nogen aktuel bedøvende creme. Dette er vigtigt for alle, der har alle allerede eksisterende medicinske tilstande eller undergår kosmetiske eller medicinske procedurer udføres på huden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com