Sådan finder du behandling for alkoholisme

09/10/2012 by admin

Sådan finder du behandling for alkoholisme

Alkoholisme er en alvorlig sygdom, der skaber splittelse i en familie, dårlig sundhed og lidelse for alkoholikeren og deres kære. Behandlingsmulighederne er meget varierede og finde den relevante behandling for enkelt er en vigtig del af slå alkoholisme og at genvinde et sundt liv. Behandlinger varierer fra at deltage i en støttegruppe som Anonyme Alkoholikere at få personlig rådgivning, men at finde den bedste løsning er at slå alkoholisme nemmere.

Instruktioner

• Tal med en læge. Alkoholisme er en udfordring at overvinde og undertiden bryde fri af alkohol afhængighed tager lidt hjælp fra en medicinsk professionel. Læger kan ordinere en medicin, der hjælper med at stoppe med at drikke ved at gøre alkoholiske meget syg efter at have drukket selv en lille mængde af alkohol. For nogle, kan denne behandling alene bryde vanen. For andre, er yderligere behandling nødvendig, men dette kan hjælp komme i gang.

• Prøv en 12-trins program. Alkoholikere anonym er den mest berømte 12-trins program for alkoholisme, men der er andre tilgængelige. Disse er placeret i mange samfund rundt omkring i landet. Vejledere, psykologer, læger og andre fagfolk kan give oplysninger om steder i dit lokale område. Alkoholikere anonym har vist sig vellykket for mange medlemmer, at holde sig til programmet og andre lignende programmer har succes så godt.

• Kig ind i lokale rehab Centre. Som en 12-trins program er oplysninger om lokale centre tilgængelige via mange medicinske faciliteter, rådgivere eller andre lignende fagfolk. Socialrådgivere er i stand til at hjælpe alkoholikere, der ønsker eller har brug for hjælp gennem en rehab center ved at hjælpe dem med at komme ind til centrum eller at finde den mest ideelle center for situationen. Der er to typer af rehab centre: stationær og ambulant. Indlæggelse rehab Centre tage alkoholiske ud af miljøet for en bestemt periode, afgifte kroppen og få dem i gang med en alkohol-fri liv. Mange indlæggelse Centre er mislykkedes på grund af stress uden for anlægget senere, selvom nogle personer gøre godt med en stationær center. Ambulant Centre mødes med alkoholiske for angivne perioder gennem ugen og hjælpe dem med rådgivning og andre behov. Alkoholiske fjernes ikke fra miljøet. Ambulant Centre er lidt mere vellykket end indlæggelse.

• Tale med en psykolog. En lokal psykolog er en god mulighed for alkoholisme, da problemet startede på grund af følelsesmæssige stress eller lignende situationer. Sørg for at gå til en psykolog, der arbejder med voksne. Spørg en læge til en henstilling, som de mange muligheder kan være forvirrende. Husk på at mange psykologer er specialiserede i visse områder og den passende psykolog er én, der giver rådgivning for narkotika eller alkohol afhængighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com