Hvordan at finde ud af kaloriefattige krav for voksne

09/15/2012 by admin

Hvordan at finde ud af kaloriefattige krav for voksne

Alle har brug for brændstof i form af kalorier til at gøre det gennem dagen. Men hvor mange du har brug for hver dag til at opretholde en sund vægt, afhænger af din personlige egenskaber og vaner. I realiteten bliver alles antallet anderledes. Der er måder at tage alle disse faktorer i betragtning til at beregne, hvad din gennemsnitlige kalorieindtag bør være.

Instruktioner

• Vejer dig selv og derefter multiplicere din vægt i pounds med 12 hvis du er en mand og 11, hvis du er en kvinde. For eksempel, hvis du er en kvinde, der vejer 165 pounds, vil svaret være 165 x 11 = 1.815.

• Finde ud af, hvor mange timer du er vågen hver dag, og ganger dette med en tredjedel af din kropsvægt. For eksempel, hvis du er vågen 17 timer i døgnet og din kropsvægt er 165 pounds, beregningen er 17 x (165/3) = 935.

• Juster antallet af "vågen timer" du brugte i trin 2, hvis du er mindre eller mere end moderat aktiv. Hvis du er en stillesiddende person, der gør lidt eller ingen motion, tage en time og Genberegn. Hvis du er en meget aktiv person, som ofte udøver, tilføje en time eller to og genberegne.

• Tage dit svar fra trin 1 og føje den til dit svar fra trin 3. Resultatet er antallet kalorier du skal spise hver dag for at opretholde den vægt, du har i øjeblikket. I vores eksempel, 1.815 + 935 = 2.750 kalorier om dagen.

• Skåret tilbage lidt på de kalorier du spiser, at bringe den under det daglige antal, hvis du ønsker at tabe. For at tage et pund hver uge skal du klippe dit kalorieindtag ved ca 500 kalorier hver dag. Alternativt kan du klippe dit kalorieindtag ved 250 og øge din motion for at forbrænde en ekstra 250 kalorier---ved at gå to mil, f.eks.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com