Hvordan man bruger urter til stresshåndtering

09/03/2012 by admin

Hvordan man bruger urter til stresshåndtering

Hvis du er under stress, kan du prøve en af de mange urter til håndtering af stress, der er derude. Til en vis grad, vi har brug for stress. For eksempel, skære jeg engang min finger med en kniv mens de forbereder frokost. Det gør ondt og jeg havde faktisk til at betale et besøg på skadestuen. Når skaden først sket, kunne jeg føler adrenalin. Jeg har handlet hurtigt og lægge pres på den. Det var stress--adrenalin boost var min stressrespons.

Du kan løbe ind i problemer, når din krop er under stress hele tiden. Når du oplever stress konstant, især den slags, at de fleste af os står over for hver dag, såsom arbejde stress, kan det negativt påvirker din krop og sundhed. Heldigvis, ved hjælp af urter for stresshåndtering kan virkelig hjælpe--især når parret med en sund kost og livsstil.

Her er nogle måder urter kan hjælpe dig med at håndtere stress.

Instruktioner

• Udarbejde en stærk oatstraw te. Oatstraw er en af de urter, der er skånsom nok til at tage hver dag og er rig på mineraler, såsom calcium, som er nyttige for nerverne. Stejle urter i varmt vand i mindst 30 minutter og drikke et par kopper om dagen.

• Slap af med kamille efter en lang dag. Selvom urten er relativt mild, er det bedst at bruge denne ene på en efter behov grundlag. Når du har brug at slappe af, brygge sig en kop kamillete.

• Ja, Katteurt gør katte skøre, men det har ikke den samme indflydelse på mennesker. I virkeligheden, er det lige modsat. Catnip er en beroligende og nervine, hvilket betyder, at det kan hjælpe fremme søvn og nøjes med nerverne. Det er bedst tjent som en te, og er medlem af mynte familien, så det har en behagelig smag. Brug kun catnip på en efter behov grundlag.

• Brug lavendel til afslapning. Ja, du kan brygge op lavendel te eller bruge det i madlavningen. Men jeg foretrækker at bruge den æteriske olie. Du kan gøre et rum spray ved at kombinere 20 dråber af lavendel, 1 spsk af vodka og vand i en 4-ounce sprayflaske. Spray rummet, når du er begyndt at føle sig nervøs eller stresset.

• Brug ginseng for bedre at tilpasse. Ginseng er en krydderurt kaldes en adaptogen. Det betyder, at det vil hjælpe kroppen beskæftige sig med belastninger i dagligdagen. Med andre ord, vil det hjælpe dig bedre tilpasses understrege. Du kan tage det i enhver form, men jeg foretrækker uddraget. Bare husk at følge råd, dosering på pakken.

Tips & advarsler

  • Konsultere en læge før forsøger alt for at gøre sikker på det er sikkert.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com